Problema...... Huaaawaaaa.... ;'(

Huhuhuhuhuhuhuhuhuhu.....
Dari Jumaat...
Line internet opis buat masalah....
Hari ni cuba on9.. ingatkan... line internet saja2 nak 'usik2'... nak 'gurau2'
Rupa2 memang tak boleh on9.... huaaawaaa...


Masalah ni dah berlaku beberapa kali...
Dan ni merupakan kali yg ketiga....
Korang boleh baca kat entry sebelumnya...
Kalau korang rajin lah.... ;'(
Entry masalah yg hampir sama sebelum ni...
Boleh baca SINI... SINI... SINI... dan SINI...

p/s : maaf buat masa ni tak dapat balas jejak korang...
insya-Allah bila keadaan dah pulih nanti... jejak akan di balas...
yang follow... insya-Allah akan di follow semula nanti...
dan yg tag2 ... maaf tak dpt join buat masa ni...

"Semoga line internet ni dpt di gunakan sblm bln puasa ni"
Previous
Next Post »

34 Komen

Write Komen
eVa
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 8:42:00 PTG delete

ow tedah lok. sabar2.. lak line laju bw laju2 hehehe

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 9:19:00 PTG delete

Huhh gergaji je line opis tu.Hehe

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 10:12:00 PTG delete

ptt la xdpt kunjungan dari mas pon hari ni...sunyi sepi jer blog mas hihihi...sabar yer mas nanti boleh on9 la tu :))

Reply
avatar
Boni Kacak
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 10:26:00 PTG delete

patutlah tak berupdate lama..hehehe.. takpe2.. sabar2

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 10:51:00 PTG delete

Memang tensen klu tak internet buat hal.. MM selalu kena hadap the same probs kat opis dulu.. Kadang sampai berminggu langsung x dapat internet connection.. Ape keje pun tak boleh buat.. Apetah lagi nak berbelogwalk.. Huhu..

Reply
avatar
Fahz
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 10:59:00 PTG delete

sabaq2 na.nanti2 oklah tu..:)

Reply
avatar
Isnin, Julai 16, 2012 11:55:00 PTG delete

ptotla sejak 2 menjak ni agak sunyi cikit...xpe,faham...biaselah kalau ada masalah teknikal ni,,, :)

Reply
avatar
teratak hati
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 11:56:00 PTG delete

Line mmg problem kn skrg ni..sbb hujan je skrg..

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Selasa, Julai 17, 2012 1:01:00 PG delete

hahaha sabo2..
nti2 bila dah ok balas dendam balik erk ;)

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Selasa, Julai 17, 2012 9:29:00 PG delete

tak pa dear tgu line pulih dulu..hehe

Reply
avatar
Selasa, Julai 17, 2012 10:13:00 PG delete

okey la ya kelakk.. Hiihhii.. chill ktk..

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Selasa, Julai 17, 2012 11:07:00 PG delete

tedah..hope line tenet ya cepat2 bagus..kmk pn camya juak sis..kengkdg line selow..xpat dibukak langsung

Reply
avatar
Dieyna
AUTHOR
Selasa, Julai 17, 2012 11:34:00 PG delete

sabo2.. lama2 line pulih.. hehe

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Selasa, Julai 17, 2012 11:51:00 PG delete

lorh patot la x nmpk masz update blog..problemo jugak tu...xpe, everything will be fine k.. :)

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Selasa, Julai 17, 2012 11:56:00 PG delete

sabar ye massz.. nnti line laju lah tu..hihi

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Selasa, Julai 17, 2012 12:22:00 PTG delete

aiyakkkk. sgtlah stres kalau takleh online kan. hee.

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Selasa, Julai 17, 2012 1:18:00 PTG delete

mmg tensen kan kalo internet takde... aritu saya dah kene dah.. sakit jiwa je rasanye hihih sabar keh.. nanti dah pulih boleh blogging balik ya

Reply
avatar
Ena's Palace
AUTHOR
Selasa, Julai 17, 2012 1:26:00 PTG delete

dugaannn..dugaannn...dugaannn...sabo yer dek non!

Reply
avatar
Selasa, Julai 17, 2012 3:25:00 PTG delete

sabar kak.. samejew lembab cam berukband eyqa

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Selasa, Julai 17, 2012 7:12:00 PTG delete

Alamak jangan lama-lama yek...

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Rabu, Julai 18, 2012 11:20:00 PG delete

nak wat cemana. sabar je lah kan. :)

Reply
avatar
anismelon
AUTHOR
Rabu, Julai 18, 2012 1:03:00 PTG delete

curik la line org lain..weee..

psstt...tenks 4 da besday wishes..:)

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Rabu, Julai 18, 2012 3:58:00 PTG delete

Sabar ye Masz :p , nanti oke la tu :)

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Rabu, Julai 18, 2012 8:30:00 PTG delete

Salam.

Oh..patutla masz tak update2 entry..paling2 shari mesti ada satu dua entry >_<

Takpa masz..bersabar..tu tanda2 tu supaya kembalikan perhatian pada dunia nyata, heh3

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Rabu, Julai 18, 2012 8:32:00 PTG delete

Masz, lupa lak..hehe.

Salam Ramadhan Al-Mubarak..selamat berpuasa masz sekuarga.. ^_^

Moga tahun ini, puasa kali ini lebih baik dari segala segi berbanding tahun2 sblmnya..insyaAllah.. :)

Reply
avatar
Momo
AUTHOR
Khamis, Julai 19, 2012 3:39:00 PTG delete

tedah nya..embak brodband kedirik jak sis..:)

Reply
avatar
Jumaat, Julai 20, 2012 10:26:00 PG delete

selamat menjalani ibadah puasa~

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon