Segmen: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?


Kali ni aku join segmen ni...
Aku telah di tag oleh Engku Muzahadin

Aku nak Tag....
Jia Kreatifelt

p/s : (Operasi nak memujuk ni )
YumidaJaja Sutera ,  Jia Kreatifelt ... awak 3 baik kan.... hehehe
Sempena Bulan Mulia ni... Sy nak minta tolong...
Boleh tak awak bertiga follow blog penganjur tu....
Sy nak Pendrive Free... Hehehehe...
Terima Kasih...;)
(dengan mata yg bersinar-sinar.... )

Sempena Bulan Yang Mulia Ni...
Jomlah kita bersama-sama berusaha merebut Segala Ganjaran Yang Allah Berikan
Previous
Next Post »

14 Komen

Write Komen
are_lin@yu
AUTHOR
Jumaat, Julai 27, 2012 2:41:00 PTG delete

wahh macam best..klu lama lagi tutup blh join..hehe..slaam 7 ramadhan dear ;-)

Reply
avatar
Jumaat, Julai 27, 2012 3:10:00 PTG delete

Selamat bersegmen dan gud luck Masz :-)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, Julai 27, 2012 3:33:00 PTG delete

selamat bersegmen mas.. :)

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Julai 27, 2012 3:40:00 PTG delete

@ are_lin@yu : ayu segmen ni tak de tarikh tutup... cuma akan ditutup setelah 100 penyertaan... :)


@ jia kreatifelt : terima kasih jia... :D

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Jumaat, Julai 27, 2012 4:15:00 PTG delete

sis kmk dh join segmen ya..di no. 19..sorry lambat madah..bok on lappy tok..

Reply
avatar
Jumaat, Julai 27, 2012 5:36:00 PTG delete

Thank you erk join.
Sy pun nak pendrive free.
Hehehe...

Reply
avatar
Sabtu, Julai 28, 2012 3:25:00 PTG delete

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

niera dtg singgah + dah follow sini :)

Reply
avatar
Khamis, September 20, 2012 10:00:00 PTG delete

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Reply
avatar
Budu Bilis
AUTHOR
Khamis, Oktober 18, 2012 6:27:00 PTG delete

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon