Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....


Cik Ayu buat Segmen.... 
Jom lah ramai2 join....
Aku perasan segmen ni pun dari entry Deqla

Sila sambung ayat di bawah........
SAYA BLOGGER DARI ___________
SARAWAK....
Aku anak jati Sarawak.....
Mak org Sibu....
Bapak org Semanggang...
Kat mana Semanggang???
Org 'lama' panggil Semanggang...
Org 'kini' panggil Sri Aman....
Aku adik-beradik pula semuanya lahir kat KUCHING....
Hahahaha... Semua nak di padah (cerita)


Tak nak kalah dengan Deqla....
Deqla letak bendera...
Aku letak peta... kihkihkihkih...

Mangsa Tag....
Raihan

Segmen Tamat : 12 August 2012 (11.59 pm)

Nak Join : KLIK BANNER
Previous
Next Post »

33 Komen

Write Komen
Jumaat, Julai 13, 2012 9:43:00 PG delete

macam besh je...nak ikot join bley???

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 9:55:00 PG delete

haha... senang la ada peta.. tak la sesat nnti kalo nk pegi umah mas... hahaha.. good luck. :)

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 10:20:00 PG delete

wahh sia ada peta..hihi..senang nk g cr ni..tq dear support ayu..ayu list dr sarawak ya ;-)

Reply
avatar
aMeeRsHa
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 10:32:00 PG delete

dari segmen yang sama :)

http://dieksha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 10:34:00 PG delete

siap peta. bolehla singgah nanti. huhu.. :)

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 10:50:00 PG delete

nak join gak hihi...selamat bersegmen mas :)

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 11:19:00 PG delete

selamat bersegmen masz :))
kitak polah ape?hahaha

Reply
avatar
Jumaat, Julai 13, 2012 12:44:00 PTG delete

wah2 kite sama dari sarawak. hehe :P
semanggang? dekat2 la kita tek xD

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 1:18:00 PTG delete

@Michelle Hopell hehehe.... Semanggang @ Simanggan.... sama jak ya...
Zaman doloh org nunggah macam ya... kinek tok dah jadi Sri Aman... :)

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 1:19:00 PTG delete

@Nyue Soalan cepumas dr Nyue... kmk jawab ekh... kmk dudok depan komputer dok... nangga blog... hehehe

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, Julai 13, 2012 1:56:00 PTG delete

nanti nur datang serawak..nur contac mas ye.. :)

Reply
avatar
Ikmal
AUTHOR
Isnin, Julai 16, 2012 4:58:00 PTG delete

Assalam,,,

salam perkenalan dari Sabah...

http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

Reply
avatar
Deary Ainn
AUTHOR
Rabu, Julai 18, 2012 5:24:00 PTG delete

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Reply
avatar
Rabu, Julai 18, 2012 7:00:00 PTG delete

hye ktk .. kmk singgah dari segmen sama. hehe~~ xD

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Reply
avatar
Jumaat, Julai 20, 2012 12:42:00 PG delete

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

Reply
avatar
shedameor
AUTHOR
Jumaat, Julai 20, 2012 4:50:00 PTG delete

sheda pon join. blogger perak. salam perkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

Reply
avatar
taqiee din
AUTHOR
Jumaat, Julai 20, 2012 11:48:00 PTG delete

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
kmek dr Sarawak juak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Sabtu, Julai 21, 2012 3:48:00 PTG delete

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Sabtu, Julai 21, 2012 3:48:00 PTG delete

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Reply
avatar
cikeyrah
AUTHOR
Sabtu, Julai 21, 2012 4:04:00 PTG delete

Dari segmen yang same :)

done follow kamu ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Reply
avatar
iena_gie
AUTHOR
Ahad, Julai 22, 2012 6:15:00 PTG delete

Salam.. dah follow sini.. jemput ke blog saya pula.. =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Reply
avatar
Momo
AUTHOR
Isnin, Julai 23, 2012 9:16:00 PG delete

menggolek diri lagi ke sitok..wee...selamat bersegmen..:)

Reply
avatar
Selasa, Julai 24, 2012 2:51:00 PTG delete

selamat bersegmen naa=)
join gak segmen nie

Reply
avatar
Selasa, Julai 24, 2012 4:19:00 PTG delete

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Lama Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Reply
avatar
khairolina
AUTHOR
Rabu, Julai 25, 2012 11:56:00 PG delete

salam perkenalan.. dtg dr segmen yg sma from sabah

http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

sda follow

Reply
avatar
Mrs.BuduBilis
AUTHOR
Sabtu, Julai 28, 2012 12:19:00 PTG delete

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Sabtu, Julai 28, 2012 5:40:00 PTG delete

Kita dah kenalkan..hehehehe
Lambat sikit jalan2 segmen..
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon