Apa Yang Aku BZ kan...

Aku bukan BZ sbb keja...
Aku BZ buat benda lain...
Dari pada aku dok tak de keja...
Baik buat sesuatu...

Jadi....
Hari ni aku bawahlah keja dari rumah...
Tengok gambar kat bawah ni...
Ni lah yang aku buat...
Persiapan di hari raya...

Di conteng... buat bulatan kemudian gunting...
Satu dah siap... Dua lagi belum...

Lepas tu pasang 'ring' ni...
Siap ada skru driver lagi...

Dan inilah hasilnya....
Telah di siapkan sebelum tengah hari...

p/s : tengah usaha balas jejak & BW...
tunggu kedatangan ku... :D
Previous
Next Post »

36 Komen

Write Komen
dyabunga
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 1:34:00 PTG delete

masz jahit sendiri ke?pandainya

Reply
avatar
Jumaat, Ogos 10, 2012 1:42:00 PTG delete

rajin amat la kak mas ni,, muja punye umi beli je,, huhuu,,, cian umi ada anak macam muja, hehe

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 1:45:00 PTG delete

ooo patut bz.... cntiklah wane ni.. ceria je :-)

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 1:57:00 PTG delete

kalau gitu meh sini tlg ayu wat kja..hehe

Reply
avatar
Ayu Iman
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 2:06:00 PTG delete

wah rajinnya cik masz..mesti raya thn nie semua baru kan..iman tahun ni biasa2 blm ready apa2 pun..macam xraya je..huhu.

Reply
avatar
LYAfrina
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 2:21:00 PTG delete

wah..pandai jahit sendiri ye..lya mmg xde bakat bab2 mjahit ni

Reply
avatar
Jumaat, Ogos 10, 2012 2:28:00 PTG delete

sy pun dok kalut ngan langsir yg tinggal sket lagi nak siap...hihi, sempat kot cuti ni nak abiskan...

Reply
avatar
lelamaisara
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 2:33:00 PTG delete

wah rajin ye..:)
saya ni pemalas.huhuu..tak wat2 ape2 lagi untuk raya..

Reply
avatar
izz iizza
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 2:51:00 PTG delete

wahh buat langsir sendiri ker..rajinnya..:)

Reply
avatar
Jumaat, Ogos 10, 2012 3:13:00 PTG delete

wahhh cantik nye langsir raya..sempat lagi ek..hehehe

Reply
avatar
Jumaat, Ogos 10, 2012 3:43:00 PTG delete

langsirker2 maz?lawa kalernya ala2 sultan gitu=)

Reply
avatar
Jumaat, Ogos 10, 2012 3:51:00 PTG delete

cantik langsir masz...kaler gold ye?..akak belum sempat lagi nak kemas2 dan gantung menggantung ni...huhuhu

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 4:14:00 PTG delete

wahh..langsir baru tahun ni..
cunnya....!

Reply
avatar
Errah
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 5:34:00 PTG delete

cantiknya..pandai ea jahit sendiri..teringin nak bljar bt lngsir tp xpndai..:)

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 7:22:00 PTG delete

Orang ada bakat ini..tengok macam senang ajer buat..

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Jumaat, Ogos 10, 2012 10:48:00 PTG delete

rajinnya. pandai mas buat sendiri semua tu. :)

Reply
avatar
Cendol
AUTHOR
Sabtu, Ogos 11, 2012 12:15:00 PG delete

wahhh ini langsir kan?hehe cantik!

Reply
avatar
teratak hati
AUTHOR
Sabtu, Ogos 11, 2012 8:33:00 PG delete

Rajin dan pandainya...semangat nk raya tu..

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Sabtu, Ogos 11, 2012 12:03:00 PTG delete

cantik langsir baru..warnanya pun cantik..berseri2 lah nnt yaa...

nk tanya,..camana nak buat 'jom baca yang ni jugak' tu..tulisannya ditengah gambar...selalu tulisan dibawah gambar..

tq yer..

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
Sabtu, Ogos 11, 2012 4:32:00 PTG delete

pakai langsir lama jerr...lgpun langsir baru jerr, mak jahit time adik kawen dulu

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Ahad, Ogos 12, 2012 8:59:00 PG delete

langsir ye? kreatif lah masz ni~~~ :)

Reply
avatar
QasehSuci
AUTHOR
Ahad, Ogos 12, 2012 9:18:00 PG delete

amboi...rajinnya...heheh...klu Qaseh x ler...taun ni sumer angkut dari kedai...x larat...

jom join segmen Qaseh, teringin nk bg kad raya kat kwn blogger...

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
Ahad, Ogos 12, 2012 10:36:00 PG delete

uish..buat sendiri?? rajinnya!!! hehehe. cantik pulak tu hasilnya

Reply
avatar
shedameor
AUTHOR
Ahad, Ogos 12, 2012 10:37:00 PG delete

peewit. dah layak kahwin ni :P

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Ahad, Ogos 12, 2012 5:51:00 PTG delete

wah...
tabik spring lah kat Masz..
pandai + rajin nih..

**kueh raya buat bayk x?
hehe..selamat hari raya Masz :)

Reply
avatar
Munir Ardiku
AUTHOR
Ahad, Ogos 12, 2012 10:44:00 PTG delete

Salam Ziarah Dari Indonesia bestnya kalau bisa jahit sendiri sebuah skill yang tak banyak people bisa

Reply
avatar
Momo
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 11:28:00 PG delete

kacak eh..polah k mek sigek..hehehe

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 11:30:00 PG delete

cantik la mas...buat sendiri ker semua tu..ptt busy eheee

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 2:50:00 PTG delete

apa juak ya.. tengok sekali imbas kedak langsir jak rupa..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon