Belum Kemas Lagi...

Raya dah semakin dekat...
Rumah pula belum berkemas...
Huwaaa... lepas ni mesti byk nak di buat....

Ruang tamu dah siap...
Cuma nak mengecat jer...
Bila dah abis mengecat...
Baru dpt susun atur kerusi meja...

Ni asalnya tingkap...
Ok... dipecahkan...
Hasilnya...

\/

\/

\/

PINTU
 Memang banyak yg nak di kemaskan...
Kat dalam rumah... 
Kat luar rumah lagi....
Semoga semuanya selesai dgn cepat....

kalau tak kemas2 jugak...
hari raya tutup pintu tingkap...
konon2 nye balik kampung...
padahal kampung 15 minit jer naik kereta...
hehehehe

p/s : tangan ni gatal nak tukar header lagi laa...
nak tukar ke tak yer???
Previous
Next Post »

23 Komen

Write Komen
Nazayiena
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 12:28:00 PTG delete

Rumah ktk agik renovate ooo,sempatkah nak pake raya ya?

Reply
avatar
Isnin, Ogos 06, 2012 12:31:00 PTG delete

tukarlah mcm umah2..hikhik..sempatlah nnt tuh insyaallah

Reply
avatar
shedameor
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 12:47:00 PTG delete

jangan tukar header. kemas rumah tu duluuu. hehe

Reply
avatar
babycomel
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 1:08:00 PTG delete

xpe, ada masa lagi.. slow-slow buat ;) slmt mengemas

Reply
avatar
Tentang Kita
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 1:10:00 PTG delete

renovate rumah ek....byk modal tu...
header skang dh cantik dh....i like

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 1:17:00 PTG delete

moga cepat siap n dapat kemas cantik2 :-)

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 1:21:00 PTG delete

Memang banyak yg nak dikemaskan tu..berusaha..... Hasilnya nnt jgn lupa hapdet kat blog Masz tau..M pun byk gak keja nak kemaskan my umah...

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 1:23:00 PTG delete

kelak kacak rumah kitak...=)

Reply
avatar
Isnin, Ogos 06, 2012 1:36:00 PTG delete

berumah baru la ktk raya tok eh..hihi

Reply
avatar
Isnin, Ogos 06, 2012 1:56:00 PTG delete

huaa..nak mengemas rumah bila raya menjelang ni memang payah masz...nak nak kena macam masz punya situasi ni nak kena mengemas sakan...apa pun buat slow2 insyaallah berjaya ye.

Reply
avatar
Isnin, Ogos 06, 2012 3:12:00 PTG delete

renovate umah ye...raya sakan la ye masz...samalah masz...umah masih bersawang, bila tah nak kemas...hihihi

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 3:20:00 PTG delete

amboii... raya sakan nmpk ni...tukar segala bagai.. hihi...

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 3:23:00 PTG delete

selamat mengemas..rumah raya ker..

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 3:43:00 PTG delete

wahh , mmg kaw-kaw punya kena kams nih .. ubahsuai rumah ye masz :)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 3:51:00 PTG delete

rajinnya mass.. :)
selamat mengemas ye.. nur pun duk malas lagi ni...

mas, yg cermin tgkap byk2 tu dah di pecahkan ke..?

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 3:57:00 PTG delete

rumah raya ke ni? huhu.. penat tu nak kemas nanti.

salam 17 ramadhan mas. :)

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 7:15:00 PTG delete

Wah!!!! hari raya rumah pun beraya....hehehehhe.

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Isnin, Ogos 06, 2012 8:24:00 PTG delete

wahh mek suka ngga penjan byk2 koh.. bok byk cahaya masok ngn angin juak hehe

Reply
avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 9:22:00 PG delete

Wah, renovate rumah sempena dengan hari raya ke? heheh

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 10:40:00 PG delete

banyak gak tu nk kena mengemas :)

Reply
avatar
izz iizza
AUTHOR
Rabu, Ogos 08, 2012 12:42:00 PTG delete

buat renovate ker..cantik la rumah raya ni nampaknya..kenapa banyak tul tingkap tu..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon