Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!


Syarat2  penyertaan ialah :
1. Buat entry yg bertajuk : Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya! [ / ]
2. Tempek BANNER contest berserta LINK [ / ] Nak Join klik jer banner yer...
3. Wajib Share dan Like Picture =>  TEKAN  [ / ]
4. Mesti tengok SINI jugak - - ->  http://bit.ly/OpSw4O
5. Follow Blog Fizgraphic. [ / ] Done... dah lama follow...
6. 2 sebab kenapa nak gambar ventor... [ / ]
Pertama : Dah lama teringin nak ada gambar ventor sendiri tp tak pandai buat... huhuhu
Kedua : Gambar ventor ni nampak comel... dan bila tengok ventor org lain nampak comel.. aku jeles... aku pun nak jugak... ;p hehehe
7. Wajib Tag 3 Org... [ / ]
harap korang sudi Join yer... Yang lain2 kalau nak join.. sila Klik Banner...
8. Copy Link dan pastekan link ke ruang entry penganjur.... [ / ]

Tarikh Tutup : 30 Ogos 2012 Pukul 12 tengah malam

Kalau terpilih kan.... hehehe... Moga ada rezeki yer...
Aku nak Apit Ventor gambar ni...

\/

\/

\/

hehehe... siap letak gamba lagi... ;p
Previous
Next Post »

20 Komen

Write Komen
are_lin@yu
AUTHOR
Selasa, Ogos 28, 2012 3:10:00 PTG delete

wahh macam best..gudluck dear ;-)

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Selasa, Ogos 28, 2012 3:29:00 PTG delete

comelnyer dia..br dapat tgk rupa tuan blog...gd luck yer masz

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
Selasa, Ogos 28, 2012 3:46:00 PTG delete

hihihi..all the best Masz.. :) comey yer gambor dye.. ;)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Ogos 28, 2012 4:50:00 PTG delete

cantiknya gambar yg last tuu.. :)

Reply
avatar
Selasa, Ogos 28, 2012 5:58:00 PTG delete

amboi,, siap ltk gambar,,, tak aci,, nk edit entry ni,, letk gambar jugak,, haha

Reply
avatar
chot ok..!
AUTHOR
Selasa, Ogos 28, 2012 7:08:00 PTG delete

http://chot91.blogspot.com/2012/08/contest-segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

first contest dri chot..feel free to join n support me yer..tq..:)

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
Selasa, Ogos 28, 2012 7:43:00 PTG delete

thnx tag..xsmpat nak join dear. raihan nak ke arau mlm nie.

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Selasa, Ogos 28, 2012 9:53:00 PTG delete

Bila ler aku nak ada skil buat vektor2 ini.....hemmm..
Good luck

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Selasa, Ogos 28, 2012 10:50:00 PTG delete

Salam Masz!

Masz pe kabar?Sihat ke? ^_^

Seronok tgk gmbr raye masz..potret keluarga..lana tak pernah pun lgi bergambo mcmtu,huhuhu.

Aaa..good luck tuk contest ni masz! >_<

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 1:49:00 PG delete

Wah ramainya yg tag M untuk contest ni..Tq sb sudi tag M yek...Cantik la baju Masz...minat la M tgk..ayunya.....

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 2:30:00 PG delete

hehe hud luck ye Masz :)

**siap letak gambo tu mesti Apit tgk trs ambik jd pemenang nih :)

Reply
avatar
izz iizza
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 9:46:00 PG delete

manisnya berbaju kurung putih..:)

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 3:04:00 PTG delete

cun aih awek tuu... tp kalo divectorkan kureng la cun..sbb yg asli lagi cun melecun! hihi

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon