Kad Raya 2012 # Cinta Itu Misteri

Raya dah makin dekat....
Aura2 nak raya pun dah terasa...
Lebih2 lagi bila aku terima kad raya 
Senyum sorang2 bila ada terima kad ni semalam...
Bila tengok gambar pula... makin lebar senyum aku..
Rasa nak gelak pun ada... bila tengok cover kad ni...
Hehehehe.. ;p


Heran aku... Doktor kata aku sikit pun tak demam!
Tapi... aku pasti
aku  DEMAM!!


To... kak Niena... terima kasih atas kiriman kad raya yg comel ni...
Suka Sangat... :D

Cinta Itu Misteri
Previous
Next Post »

33 Komen

Write Komen
Deqla manjew
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 10:26:00 PG delete

mcm pernah ku lihat kad raya tu..haha..dear, kalo2 kad raya deqla terlmbt smpai hrp jgn berkecil hati ya... riso jugak lmbt smpai ni..hukhuk

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 10:56:00 PG delete

ada gak dapat kad raya dari rakan blogger.. Tapi tek berkesemptan lagi nak review.. Huhu..

Reply
avatar
Rabu, Ogos 15, 2012 10:58:00 PG delete

maz..nurul pun ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..

arinie last day kerja esok alik kelantan.makan jemlah jawabnya..

k ,salam lebaran buat maz sekeluarga.maaf zahir batin

Reply
avatar
Cendol
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 11:06:00 PG delete

masz..tenkiuuu ye ye cendol dpt kad raye dari masz baruu je td..ehheee tenkiuuu so muchhhhhhhhh

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 11:14:00 PG delete

wahh dah dapat kad raya..hehe..comel;-)

Reply
avatar
Rabu, Ogos 15, 2012 11:15:00 PG delete

seronoknye dapat kad raya...:)

Reply
avatar
shedameor
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 11:54:00 PG delete

arghhh, jelous jelous. nak kad araya jugak ! hehe

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 12:39:00 PTG delete

ehhe mmg comel kadnya.. besnye dapat kad raya!

selamat hari raya mazs.. maaf zahir batin yaa :))

Reply
avatar
Rabu, Ogos 15, 2012 12:59:00 PTG delete

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

http://thesoaplicious.blogspot.com

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 1:03:00 PTG delete

waaa..best la dpt kad raya..selamat hari raya mas..

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 1:22:00 PTG delete

wani pun dh dpt kad raya dr CIM hihi

Reply
avatar
Errah
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 1:41:00 PTG delete

seronoknya dpt kad raya..errah dpt kad kwen je dr kwn2..hehe

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 2:10:00 PTG delete

hehe..comel je kartun tuh. selamat hri raya mas..:)

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 2:12:00 PTG delete

hahaha
dapat jugak dpt CiM..
kata2nya mmg x leh tahan lah..
siap pesan jgn raya obesi x atahn tu.hehehe

selamat hari raya Masz..
ampun maaf dipinta kalo ada terkasar bahasa ye =)

Reply
avatar
Momo
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 2:23:00 PTG delete

macam pnh ku lihat kad raya itu..hehe...

Reply
avatar
Rabu, Ogos 15, 2012 2:26:00 PTG delete

alhamdulillah seronok dpt kad raye :) comel je katun demam tu heee demam cinta

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 2:54:00 PTG delete

lawak la kad raya tu. huhu..

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 3:08:00 PTG delete

cantik kad raya tuu..demam apa tuuu..hihihi
salam lebaran,,maaf zahir batin..

Reply
avatar
Rabu, Ogos 15, 2012 3:08:00 PTG delete

seronoklah dapat kad raya yek.. salam aidilfitri dari KA & family, maaf zahir batin ye

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 3:14:00 PTG delete

Salam.

Hehehe, demam rindu rupanya.

huh, lana ingat masz nak tulis pa, Cinta itu misteri..rupa2nya dpt kiriman kad raya dari blog C.I.M..hehehe.

#header lana nak bertukar lgi tu masz..blog pun nak beraye jugak,hehehe

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 3:27:00 PTG delete

hehehehe..comel..!
demam rinduuu.. :)

Reply
avatar
izz iizza
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 4:17:00 PTG delete

kelakar jer muka depan card tu..hihi

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 8:14:00 PTG delete

wahwah. byk kad raye die. untung laaaa. ;)

Reply
avatar
anismelon
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 10:24:00 PTG delete

anis taun nie xdpt pon kad raye..sobsob..

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
Khamis, Ogos 16, 2012 7:07:00 PG delete

untongnye, dpt kad raya urg mpun.. slmt arie raya tark :)

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Khamis, Ogos 16, 2012 9:23:00 PTG delete

hahaha..tu perasan demam tu..haha

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon