Kad Raya 2012 # Masha Meisters, Cute Mama & Miss Z

Hari ni aku dah stat keja....
Turun keja ari ni pun pakai baju raya....
Mood Raya masih ada...

Sebelum hari raya minggu lepas...
Beberapa keping kad raya dah sampai dgn selamatnya...
Kad2 raya ni datangnya dari....
Manakala dr Miss Z... aku merupakan antara pemenang bertuah...


\/

\/


\/

\/



p/s : terima kasih atas kiriman kad raya...
ok... lepas ni aku akan pelan2 BW...
seminggu cuti... byk yg kena kunjung...
dan entry suasana raya...
Insya-Allah... petang nanti yer...
Previous
Next Post »

15 Komen

Write Komen
NoorVictory
AUTHOR
Isnin, Ogos 27, 2012 10:11:00 PG delete

Wah! Mood raya ada lagi ek. Heeee

Kitorang (saya dan housemates) nak buat open house. Heee~ nak jemput students..;P

Baju raya tak boleh bawak gi kerja sebab banyak manik sangat! heee

Reply
avatar
Isnin, Ogos 27, 2012 10:23:00 PG delete

byk nye kad raye...best kan suasane bls2 kad raye ni..cepat mase berlalu da habis smgu syawal :)

Reply
avatar
Cendol
AUTHOR
Isnin, Ogos 27, 2012 11:06:00 PG delete

wahh bnyk kad raya..bertuah pulak tu :D

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Isnin, Ogos 27, 2012 11:24:00 PG delete

fuhh daapat lagi kad raya :))

Reply
avatar
Isnin, Ogos 27, 2012 11:25:00 PG delete

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Reply
avatar
Isnin, Ogos 27, 2012 1:09:00 PTG delete

waaaahh..untong lah dapat byk kad raya.
comel2..
siap berpantun pulak tu..ayokkk.. ^_^ jeles nih..hohoho

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Isnin, Ogos 27, 2012 1:24:00 PTG delete

terima kasih ye masz..dya dh dpt kad raya dri masz..:D

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
Isnin, Ogos 27, 2012 2:40:00 PTG delete

wah..bestnya.. dapat kad raya.. hehe

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Isnin, Ogos 27, 2012 2:41:00 PTG delete

kiut miut semua kad raya.. :)

Reply
avatar
C'Jai
AUTHOR
Isnin, Ogos 27, 2012 8:52:00 PTG delete

banyak dapat kad raya kartun...hehe..

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 1:53:00 PG delete

Meriah raya thn ni dengan kad raya...thn dpn kita hantaq lagi na...

Reply
avatar
lelamaisara
AUTHOR
Sabtu, September 08, 2012 11:02:00 PG delete

same...hehehe..baru nak bace n3 ni...teruk kan..:)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon