Kad Raya 2012 # Salam Lebaran

Kad yg belum bersetem lagi...

Kad Raya ni last minit aku beli tau...
Ingatkan aku tak sempat nak bagi kad raya ni...
Bila hari Jumaat bos mesej... bonus dah masuk..
Hari Sabtu... terus pergi pasar cari kad raya...
Dan HARI NI... baru kad ni di pos kan...

Aku minta tolong mak aku poskan...
"Jadi tukang setem lah mak ni"
Hehehehe... tu dialog mak aku...
Aku bagi duit... mak aku tolong belikan setem dan poskan sekali...

Buat Rakan-Rakan Blog...
Salam Lebaran Dr Saya...
Kalau Ada Salah Dan Silap...
Harap Di Maafkan...

p/s : kad sy simple jer dan harap maaf tulisan sy dlm kad tu buruk... ;p
Previous
Next Post »

29 Komen

Write Komen
AriF FaZDiLaH
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 4:07:00 PTG delete

tak lama dah qaya......jangan lupa simpan satu sampul..

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 4:25:00 PTG delete

wahh banyak tu..yuntuk ayu da tak..hehe

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 4:42:00 PTG delete

hehehe..sempat ke smpi ni?best kan berbalas kad raya ni :)

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 4:52:00 PTG delete

Rajinnya ktk Masz tulis2 kad raya...

Reply
avatar
Isnin, Ogos 13, 2012 5:03:00 PTG delete

last minit betul masz ni... sib baik lah mak masz baik ati...nak tolong poskan

Reply
avatar
Cendol
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 5:05:00 PTG delete

selamat hari raya juge.maap bnyk2 ye.

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 5:06:00 PTG delete

siapalah yg bertuah dapat kad raya tu yer...

Reply
avatar
LYAfrina
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 5:53:00 PTG delete

weeeee... dah lama x dpt kad raya... kalo beberapa thn lps.. kat pasaraya meriah org berebut beli kat raya

Reply
avatar
LYAfrina
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 5:53:00 PTG delete

weeeee... dah lama x dpt kad raya... kalo beberapa thn lps.. kat pasaraya meriah org berebut beli kat raya

Reply
avatar
izz iizza
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 6:37:00 PTG delete

amboii banyaknya card..nak satu..:)

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 6:43:00 PTG delete

kad raya utk raihan ke..hehe...^^v

Reply
avatar
Errah
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 9:23:00 PTG delete

bagusnya anto kad..errah ni lama beno xnganta kad2 raya ni

Reply
avatar
Isnin, Ogos 13, 2012 10:06:00 PTG delete

ehem . nak jjugak ! HAHAHAHAHA

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 11:02:00 PTG delete

banyaknya.. rajin mas. cik na memang tak sempat nak kirim2 kad. bz sgt. ;)

Reply
avatar
Selasa, Ogos 14, 2012 1:57:00 PG delete

salam lebaran.. Btw,nak kad raya satu=p

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
Selasa, Ogos 14, 2012 3:06:00 PG delete

wah.. macma ni lah best kan.. kad raya masih lagi relevan.. orang2 macam kita ni lah yang kena pastikan benda2 macam ni tak pupus

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
Selasa, Ogos 14, 2012 3:15:00 PG delete

Tukang setem akak my hubby merangkap sponsor setem ha ha...

Reply
avatar
azievee
AUTHOR
Selasa, Ogos 14, 2012 5:35:00 PG delete

Banyaknyer kat raya...siapa penerima bertuah tu...Selamat Hari Raya Maaf zahir & batin

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Selasa, Ogos 14, 2012 8:19:00 PG delete

wah rajinnye maz hantar kad raya.. :))

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Selasa, Ogos 14, 2012 8:50:00 PG delete

kad raya tuk dya ye..ihihihih

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Selasa, Ogos 14, 2012 9:18:00 PG delete

lambat pun xper mas janji niat kita ikhlas nk bagi hihi

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Selasa, Ogos 14, 2012 12:01:00 PTG delete

banyak kad raya..hehe..

masz, saya tak tau kad saya sampai ke tak..setem macam rak cukup je..huhu..jangan marah kalau tak sampai tau..salah kan org pjbt pos yg sy tanya hari tu :P

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Selasa, Ogos 14, 2012 10:44:00 PTG delete

Salam Lebaran Dari anty sekeluarga
Maaf zahir batin :)

Reply
avatar
Rabu, Ogos 15, 2012 9:07:00 PG delete

wah2..spaelah bertuah tu..hihi.

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 3:30:00 PTG delete

Nama nur ade sekali x..?hihihi

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon