Kad Raya 2012 # Waniey a.k.a Ibu Qailef

Semalam balik dari kerja...
Kakak aku hulurkan kad ni...
Mula2 kakak aku ingatkan dia yg punya..
Bila dia tengok nama...
Nama aku kat kad tu...



Terima Kasih Waniey sudi pos kan kad raya ni...

It's st0ry Time ≧◔◡◔≦
Previous
Next Post »

25 Komen

Write Komen
Wanieys
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 4:06:00 PTG delete

Alhamdulillah dh sampai yer mas eheee

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 4:09:00 PTG delete

yeahh.. deqla pun dah dpt kad raya wanie... :)

Reply
avatar
Prettywrite
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 4:12:00 PTG delete

dapat kad raya makin la feel nak raya tu terasa kan..:)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 4:20:00 PTG delete

cik na pun dah terima kad dari waniey. comel je kan. ;)

Reply
avatar
Selasa, Ogos 07, 2012 4:39:00 PTG delete

sana sini org klakar sal kad raya..huhuhuhu

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 5:57:00 PTG delete

Masz,
kitaorg suma pun dpt tau.hehehe
best je kan ms buka tu :)

Reply
avatar
Selasa, Ogos 07, 2012 6:14:00 PTG delete

Wah!! dapat kad raya ya...mesti seronok...kalernya sama gan kaler umah Sis..

Reply
avatar
Anum Shukri
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 7:13:00 PTG delete

mesti seronok dapat kad raya kan..dah lama tak dapat kad raya..skrg ni zaman lebih mudah..tapi kalau teringat dulu2 lagi best..saling berbalas kad..

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 7:14:00 PTG delete

Aku ni hah!!! belum dapat kad raya lagi ini...tension....
Mana nak dapat kalau tak kasi orang...betul gak..

Reply
avatar
Cinta Misteri
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 9:22:00 PTG delete

CiM pun dh dpt waniey punya. Masz tunggu eh kad raya dr jb soon

Reply
avatar
Selasa, Ogos 07, 2012 9:52:00 PTG delete

hehe...suka la tu dapek kad raye...

kamuu..dalam bloglist Masha :)

Reply
avatar
Selasa, Ogos 07, 2012 10:40:00 PTG delete

wah untung lah dapt kad rayaaaaa ...

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 11:12:00 PTG delete

nur pun dah dapat juga.. :)

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 11:49:00 PTG delete

wah dpt kad raya..raihan tak dpt satu pon..sob sob..:(

Reply
avatar
Selasa, Ogos 07, 2012 11:53:00 PTG delete

wah...bestnya dapat kad raya..kita nih blila thunlah nak dpatnya..:D

Reply
avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
Rabu, Ogos 08, 2012 5:37:00 PG delete

Wah, cantiknya kad tu. Btw, tahniah sis :)

Reply
avatar
Rabu, Ogos 08, 2012 8:54:00 PG delete

seronok kan masih dapat kad raya lagi!

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Rabu, Ogos 08, 2012 12:25:00 PTG delete

apa lagi tampal lah kad raya tu kat dinding rumah..haha

Reply
avatar
izz iizza
AUTHOR
Rabu, Ogos 08, 2012 12:37:00 PTG delete

dpt juga ya..sama la kita..:)

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Khamis, Ogos 09, 2012 1:37:00 PTG delete

dapat jugak kad ni. hehe.

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Khamis, Ogos 09, 2012 7:37:00 PTG delete

saya letak setem 50 sen je..agak2 sampai tak?? tetiba risau lak rase..

org pos kata 50 sen je dah cukup..huhu~

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon