Mood Masih Cuti...

Hari ni... Last cuti...
Mood pun masih cuti...
Rasa nak sambong cuti lagi pun ada..
Sbb raya thn ni... Meriah pula rasanya...

Esok rutin akan seperti asal...
Isnin - Jumaat = kerja...
Tapi Jumaat ni... CUTI...
Cuti semperna hari merdeka...
31 Ogos...
Hehehehe...

P/s : tunggu kemunculan entry sepanjang raya...
& lepas tu... Aku akan BW...
Insya-Allah... Cepat @ lambat kunjungan akan dibuat...


Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen
boni kacak
AUTHOR
Ahad, Ogos 26, 2012 2:55:00 PTG delete

rasa malas tak nak keje??hehehe

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
Ahad, Ogos 26, 2012 3:23:00 PTG delete

ya rabbi pusak ya kedak mok makan org jak rupanya. hehe

Reply
avatar
Ahad, Ogos 26, 2012 4:06:00 PTG delete

sangat la mud cuti skrg ni,, tapi kan,, budak klate lagi sdey,, jumaat memg kitorang cuti dah,, and blum tentu lagi ahad ni kitorang cuti,, sdey,, tak aci,, uwaaaa

Reply
avatar
Ahad, Ogos 26, 2012 4:33:00 PTG delete

gambar kucing pun nampak mcm boring je..hihihihi...

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Ahad, Ogos 26, 2012 8:16:00 PTG delete

selamat hari raya mas.. :)

kan..raya tahun ni rasa meriah...

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Ahad, Ogos 26, 2012 9:43:00 PTG delete

Ok...menanti entri2 raya dan selamat bekerjs

Reply
avatar
Chenal
AUTHOR
Isnin, Ogos 27, 2012 11:04:00 PG delete

samo la kita masz. Nak bangun pagi kejo pun malazz! mood rayo masih bersarang d minda..nak kejo pun malaz gilak rasa..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon