Percubaan... Update blog guna tab :-P

Korang perasan tak admin entry ni lain nama.
Masrina Sidek...
Kebiasaannya Masz Sidek...
Untuk maklumat korang...
Dua nama ni org yg sama...
Cuma Masz Sidek, update guna pc...
Dan Masrina Sidek update guna tab...

Aku try update guna akaun Masz Sidek tu tak dpt...
Tu yg aku guna akaun Masrina Sidek utk update guna tab ni...

Harap tak de salah faham dua nama tu yer...

p/s : masrinasidek tu kan url blog aku...
rasanya tak berlaku salah faham kan.


Previous
Next Post »

18 Komen

Write Komen
Chic Na
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 11:25:00 PTG delete

percubaan berjaya. hehe.. tak konfius punye lah. ;)

Reply
avatar
Cinta Misteri
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 11:38:00 PTG delete

syabas berjaya jugak hapdet guna tablet. CiM ada dengar jugak hal nie dr kawan2, tp tak berlaku pd CiM. btw, hapdet guna tablet tak puas laaa...

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 11:56:00 PTG delete

waa..beli tab baru ye..
patutlah tsting2 dekat fb tempoh hari.. :)

jgn risau mas, kedua2nya org yg sama.. nur tahu.. :)

Reply
avatar
Khamis, Ogos 16, 2012 6:27:00 PG delete

Aha. yg penting blog ni diupdate.

Reply
avatar
Edy Fee
AUTHOR
Khamis, Ogos 16, 2012 8:20:00 PG delete

takde la keliru sangat ok je.hehe

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Khamis, Ogos 16, 2012 9:00:00 PG delete

ehhe tak perasan.. bila mas cakap baru perasaan.. takpe janji boleh update kan ehhe

Reply
avatar
Momo
AUTHOR
Khamis, Ogos 16, 2012 9:34:00 PG delete

senang sik update guna tab? sik susah ka?

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Khamis, Ogos 16, 2012 12:02:00 PTG delete

x phm... yg ni guna camne dear..hihi..sori, deqla x pakar sgt..

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Khamis, Ogos 16, 2012 12:22:00 PTG delete

hehehe ok ayu faham..hihi

p/s:dear,salam aidilfitri,ampun maaf dipinta ya..hehe

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Khamis, Ogos 16, 2012 9:20:00 PTG delete

ingtkan org yg berbeza..hihihi

Reply
avatar
AlyaaIBH
AUTHOR
Khamis, Ogos 16, 2012 9:31:00 PTG delete

wah.. lama tak singgah sini. dah makin cantik blog ni. hehe. :)

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
Jumaat, Ogos 17, 2012 4:24:00 PG delete

owh..baru saya faham.. saya ingatkan masrina sidek tu kembar seiras..hehehe

Reply
avatar
Jumaat, Ogos 17, 2012 9:00:00 PG delete

hehe....xsalah la....dah kenal sudehhhh....hehe....anyway percubaan success....

selamat hari raya ye :)

Reply
avatar
steffany daph
AUTHOR
Jumaat, Ogos 17, 2012 7:14:00 PTG delete

dont worry. takde salah faham :D semuanya ok.

Reply
avatar
Sabtu, Ogos 25, 2012 6:45:00 PTG delete

hai3.. :D okai thnx memberitahu..sya pembaca baru d sini..done follow u.. :D

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon