"Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara"

Bicara Mak Dara

Masuk blog Mak Dara hari ni memang suprise...
Blog Mak Dara dah bertukar baru la...
Nampakkan yg aku ni agak ketinggalan... hehehe

Gambar pilihan aku ialah...
Gambar Family...
Ni gamba raya 2 thn lepas...

p/s : tarikh tutup segmen ni Jam 5 Petang ni...
jom lah ramai2 kita join...

Nak join : KLIK BANNER
Previous
Next Post »

11 Komen

Write Komen
Deqla manjew
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 2:27:00 PTG delete

wahh.. sepesen la muka sefamily..dah mcm copy paste betol! ngee..good luck k!

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 3:10:00 PTG delete

M pun dok tunggu apa surprise tu...

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
Isnin, Ogos 13, 2012 6:42:00 PTG delete

opps terlepas dah..hikhik~

Reply
avatar
sarah
AUTHOR
Rabu, Ogos 15, 2012 4:28:00 PTG delete

ala..dah terlepas nak join..anw..selamat hari raya...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon