Syawal 2012 # Bahagian KeEmpat

Bahagian ke Empat ni...
Aku nak bagi tahu...
KENAPA TEMA TAHUN NI PUTIH????

Ok sebelum tu...
Aku nak kasi korang muntah hijau... hehehe
Aku nak letak lagi gambar, gambar dan gambar...
Gambar ni di ambil sebelum di photoshoot oleh Pak Cik Mahadi...

Mak & Pak... Ni belum siap betul2...
Tengok Pak aku... belum bersampin dan bersongkok...

Gambar sendiri wajib ada k...

Ni berangan nak bergambar ala2 Charlie's Angel versi bertudung.... ;p

Kalau bertiga wajib tangkap gambar jugak...

Ni gambar aku dgn mak & dgn pak...

***********************************************
Ok... berbalik kepada topik...
KENAPA TEMA PUTIH???

Sebahagian  ahli keluarga jer yg sempat bergambar dgn pengantin...

Nilah punca tema bergambar raya tahun ni TEMA PUTIH...
Ni gambar Wedding Kazen aku bulan 6 lepas yg mana aku jadi pengapit...
Tema pakaian ahli keluarga pengantin perempuan ialah PUTIH & pink...
Nak ambil senang guna jer warna putih ni untuk tema raya jugak...
Dalam family aku... cuma perlu cari baju putih untuk adik lelaki dan abang aku jer..
Yang lain2 semua dah ada...

Lagi pun baju putih tu di gunakan masa utk bergambar jer...
Lepas bergambar tukar baju lain... 2-3 jam jer pakai...

p/s : family photoshoot di bukan di buat dlm studio...
Pak Cik Mahadi buat kat ruang depan rumah dia...
Gatungkan kain bercorak biru di dinding dan hamparkan kain hitam di lantai...
Lepas tu tangkap gambar...
Dan hasilnya.... serupa dlm studio jer...
Previous
Next Post »

20 Komen

Write Komen
are_lin@yu
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 2:17:00 PTG delete

nice kan..putih kan suci..ayu pun suka putih ;-)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 2:22:00 PTG delete

terbaiklah..ingtkan dari studio.. :)

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 3:00:00 PTG delete

wahhh.. putih suci..nice la..siap ada tema sefamily... deqla x pernah ada lagi tema kaler putih..mcm takot2 jek sbb cpt kan kotor..hihi...

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 3:21:00 PTG delete

Laa..bukan dalam studio ke masz??

Tapi hasil gambar memang sejibik macam lam studio, naik plak tu sebab family masz kai color putih ^_^

#Masz punya tudung kepala tu cantik la.. :)

Reply
avatar
Rabu, Ogos 29, 2012 3:56:00 PTG delete

sweet ~ cantik ~ dan suka sgtttt entry bergambar nih!nice jek :)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 4:29:00 PTG delete

putih bersih lagi suci.. ;)

Reply
avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 4:29:00 PTG delete

Okey lah ada gambar bersama keluarga. Macam Mieya, nak bergambar dengan keluarga pon susah.

Reply
avatar
man
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 4:38:00 PTG delete

selamat hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Reply
avatar
azievee
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 4:48:00 PTG delete

sweet je pakai warna putih...cam pengantin pun ade..

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 4:56:00 PTG delete

Lohr, tangkap gambar kat umah je ke? Serius MM ingatkan kat studio.. Kira memang pro la kan Pak Cik Mahadi tu.. Nice! ^__^

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 5:30:00 PTG delete

cantik tau warna putih ni sebenarnya.. berkenan tgk :-)

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 6:03:00 PTG delete

wahwah. awak nmpk putih laaaaa. hee.

Reply
avatar
LYAfrina
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2012 7:18:00 PTG delete

cantik!
bgusla..raya & blh guna utk majlis kawen... lya pon bkenan gak kaler putih ni..tp, asya kecik lagi..tkut dia melasak kan kotor habis

Reply
avatar
Rabu, Ogos 29, 2012 9:25:00 PTG delete

wahhhh...gojessss taw Masz...mcm pengantin pulak...:)

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 1:56:00 PG delete

eh,x pernah terlintas nk wat tema warna putih...tp bila tgk Masz pnya tema ni nmpk cantik la plak..bersih gitewww :)

Reply
avatar
Khamis, Ogos 30, 2012 12:48:00 PTG delete

oh...itu ke citernye...takpe...kaler apa pun tetap cantik...

Reply
avatar
Cendol
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 1:19:00 PTG delete

oh pengantin punye pasal ye.haha cantik putih,suke tngok tp tak suke pakai sebab sng nmpk kotor.haha al maklumlah suke bercomot comot.haha
tahniah pd pengantin

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 2:53:00 PTG delete

putih cantik...org yg pakai pun cantik :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon