Syawal 2012 # Bahagian KeLima

Bahagian ke 5 ni...
Nak tunjuk gambar2 kucing kat korang...
Kita sibuk beraya... Kucing pun sama gak...
Asal tengok kita makan kek raya... dia pun nak jugak...
Itulah kucing kat umah aku...

Ni dia... org sibuk berkemas nak raya... diorang sibuk nak minta makan...
Yg Kucing hitam tu bukan kitorang punya... 

Bila dah di kemas... tempat ni jadi tempat diorang melepak pulak... Bertuah punya kucing... ;p

Ni kucing kat rumah Bf kak aku... 

Kucing 2 ekok ni... kucing jiran...

Aku pun tak nak lepas peluang bergambar...

Datin Combi.... hehehe... combi duduk jer... bila kena hias...

Combi tak kisah.... hahahaha...

Ni anak Combi...


***ESOK CUTI... BW AKAN DI SAMBUNG PD HARI ISNIN***

***SELAMAT BERCUTI DAN SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN YANG KE  55 ***
Previous
Next Post »

22 Komen

Write Komen
Khamis, Ogos 30, 2012 4:18:00 PTG delete

comelnya pusak2 tk!!!!>_<
pusak hitam yg join mkn ya sapa mpun?
liar ka? kurus jak..hehe..
minta anak pusak cgek....=p
pusak mek dh bujang dh...
suka pancit sana sini..
huhuhu...

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 4:19:00 PTG delete

comel..hehe...kt umah ayu pun ada kucing jgk ;-)

Reply
avatar
Khamis, Ogos 30, 2012 4:20:00 PTG delete

aiyaakkk..comelnya kucing tu ...haish ..#SayaPencintaKucing

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 4:55:00 PTG delete

hihi.. kucing pun beraya..sama la mcm kucing deqla... kucing jiran tu bulu lebat ke?? comel2 belaka!

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 5:31:00 PTG delete

comellah kucing yg mak mas pegang tu..!

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 5:31:00 PTG delete

eh eh comelnya... kita serupa.. kami sekeluarga pun suka dengan kucing.. time ari raya ari tu suma kucing kami berkeliaran.. kiranya 1 syawal tu x nampak bayangan dorg langsung.. agaknya p melantak d umah org kot.. ehe

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 6:51:00 PTG delete

Ni satu keluarga peminat kucing!!!
Tapi kucing tu pandai gak..lepak bawah meja ajer..bukan lepak kat kerusi mahal tu..hahahah

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 8:07:00 PTG delete

la.. ingatkan yang hitam tu pun kucing tuan rumah.. sebab nampak macam dia tuan rumah je.hahaha

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 9:30:00 PTG delete

sekeluarga minat kucing ker??

Reply
avatar
Khamis, Ogos 30, 2012 9:33:00 PTG delete

Pusak beraya.. Kiut-kiut eh semuanyaaa! :) cumel..!

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Khamis, Ogos 30, 2012 10:23:00 PTG delete

kucing pun nak beraya la mas. hehe..

selamat hari merdeka. ;)

Reply
avatar
Jumaat, Ogos 31, 2012 1:51:00 PG delete

comel2 nya kucing,, nak satu,, please please please,, :P

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Jumaat, Ogos 31, 2012 7:20:00 PG delete

Salam.

Habis masz kerjakan si combi tu ea..jadi mangsa keadaan sungguh,hahahaha

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
Jumaat, Ogos 31, 2012 9:46:00 PG delete

lain plak tengok mas dalam gambar ni..x sama macam dalam gambar raya...

salam merdeka :)

Reply
avatar
steffany daph
AUTHOR
Sabtu, September 01, 2012 11:07:00 PG delete

erk :D smua kucing look so adorable _ cute. manja juak kucing tok.

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
Sabtu, September 01, 2012 2:13:00 PTG delete

pusak kmk suka membongkar segala cdak rantai mak kmk.. teringin juak mok makey. haha

Reply
avatar
shedameor
AUTHOR
Ahad, September 02, 2012 5:07:00 PG delete

wahh, pencinta kucing yang tegar ni :)

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Isnin, September 03, 2012 10:10:00 PG delete

amboi kucing pun rantai ke?haha

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Isnin, September 03, 2012 10:27:00 PG delete

hamboi kucing pun bergaya dg pearl...kelasssss ko hihi

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Isnin, September 03, 2012 11:11:00 PTG delete

meriahnyaaaaaa kucing beraya. hehe.

Reply
avatar
Selasa, September 04, 2012 9:19:00 PG delete

comelnya kucing jiran tu..geram tgk.

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon