Wajah Duit???


Wajah Duit????
Kalau tak de wajah ni...
Duit kita tak leh guna...

\/

\/

\/

Kan... kan... kan...
Kan setiap wang kertas ada wajahnya... :D
Wajah Al-Marhum Tuanku Abdul Rahman Ibni Al-Marhum Tuanku Muhammad

Previous
Next Post »

21 Komen

Write Komen
Selasa, Ogos 07, 2012 12:51:00 PTG delete

tibe-tibe teringin pulak nk tgk gmbr raja lain kat duit..hehehee..

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 1:05:00 PTG delete

xder wajah tu xsah kot duit kita haaaa

Reply
avatar
Selasa, Ogos 07, 2012 1:51:00 PTG delete

agak2 akn dtg muka DS najib pula naa..heheheh

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 2:01:00 PTG delete

a'ah..kalau xde wajah duit, xlakulah..

tapi bila perhatikan betul2.. boleh nak di katakan semua duit ada wajahkan,..

xkiralah negara apapun..betul x mas..?

Reply
avatar
Selasa, Ogos 07, 2012 2:57:00 PTG delete

akan bertukar tak agak-agaknya satu ari nanti???

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 3:08:00 PTG delete

a'aa semua duit ada wajah arwah :-)

Reply
avatar
shedameor
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 3:36:00 PTG delete

bila nak bertukar wajah sheda pulak ni ? hehe

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 3:40:00 PTG delete

sinonim sangat dah wajah tu dgn duit. jgnla tukar wajah lain. nanti mesti rasa pelik. hihi..

Reply
avatar
teratak hati
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 4:03:00 PTG delete

Sejak dulu smpai skrg kn..agak2 akn bertukar ke??

Reply
avatar
Selasa, Ogos 07, 2012 6:15:00 PTG delete

hihihi gambar nie dari dulu lagikan...boleh ke tukar gambar lain erk?

Reply
avatar
Selasa, Ogos 07, 2012 7:49:00 PTG delete

Daulat Tuanku! Daulat Tuanku! =p

Reply
avatar
Cinta Misteri
AUTHOR
Selasa, Ogos 07, 2012 9:26:00 PTG delete

Mak CiM dulu slalu ckp jgn duduk kn duit, derhaka pd sultan. Tp skang wajah sultan slalu masuk paper, apa kita buat kt paper tu?

Reply
avatar
Rabu, Ogos 08, 2012 8:55:00 PG delete

tapi duit yang baru ni x best lah!

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Rabu, Ogos 08, 2012 12:26:00 PTG delete

kalau tak ada gambar tu maknanya duit kita tu duit saidina.hahahaa

Reply
avatar
izz iizza
AUTHOR
Rabu, Ogos 08, 2012 12:37:00 PTG delete

segak bergaya jer dia..:)

Reply
avatar
Jumaat, Ogos 10, 2012 3:46:00 PTG delete

memang kalu wit raya kena letak muka agong..al fatihah

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon