Dia Nyanyi Untuk Ku... :)



Previous
Next Post »

48 Komen

Write Komen
Jumaat, September 14, 2012 3:17:00 PTG delete

kmk suka lagu tok ! ada dlm hp. heehe~

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, September 14, 2012 3:21:00 PTG delete

perghhhhh.....patutlah mas senyum smpai ke telinga je hari ni.....hihihi :)

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Jumaat, September 14, 2012 3:23:00 PTG delete

jiwang masz ptg2 gini? hihi rindu org jauh yee

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Jumaat, September 14, 2012 3:26:00 PTG delete

wahhh sweet mcm lolipop :p .. hihihi

Reply
avatar
Edy Fee
AUTHOR
Jumaat, September 14, 2012 3:29:00 PTG delete

selamat berholiday gak.weiii hahahaha romantik je tengok kucing tu (tetiba taste kat kucing) ehhe

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Jumaat, September 14, 2012 5:35:00 PTG delete

Ewah2.. Tangkap jiwang nampak.. Hikhik! Btw, happy holiday Masz! ^__^

Reply
avatar
NoorVictory
AUTHOR
Jumaat, September 14, 2012 7:41:00 PTG delete

Wahhhhhhhh~ romantik! :P heeeee

Semoga kekal ke jinjang pelamin. Kalau ada jodoh jemput-jemput tau.

:)

Reply
avatar
NoorVictory
AUTHOR
Jumaat, September 14, 2012 7:42:00 PTG delete

Wahhhhhhhh~ romantik! :P heeeee

Semoga kekal ke jinjang pelamin. Kalau ada jodoh jemput-jemput tau.

:)

Reply
avatar
Sanji Ngatmi
AUTHOR
Jumaat, September 14, 2012 9:02:00 PTG delete

xpe no hal .. first time sampai sini .. :-)

Reply
avatar
Jumaat, September 14, 2012 10:59:00 PTG delete

Jiwang2 malam-malam ni ;D
Happy holiday juga ^^

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
Sabtu, September 15, 2012 8:22:00 PG delete

mcm xpenah jak dgr lagu tok.. hehe..

happy holiday juak! =)

Reply
avatar
babycomel
AUTHOR
Ahad, September 16, 2012 10:23:00 PG delete

pernah dengar lagu ni.. sungguh touching,

Reply
avatar
~Cik Sweety~
AUTHOR
Ahad, September 16, 2012 10:40:00 PG delete

kenak jiwa2 ktk ari tok..hehehhe

Reply
avatar
~Cik Sweety~
AUTHOR
Ahad, September 16, 2012 10:40:00 PG delete

kenak jiwa2 ktk ari tok..hehehhe

Reply
avatar
~Cik Sweety~
AUTHOR
Ahad, September 16, 2012 10:41:00 PG delete

kenak jiwa2 ktk ari tok..hehehhe

Reply
avatar
Sanji Ngatmi
AUTHOR
Ahad, September 16, 2012 3:01:00 PTG delete

mybloggersociety berbesar hati memasukkan blog anda sebagai bloglist secara percuma secara seminggu ..

Untuk meneruskan penyertaan blog anda didalam bloglist kami selama tempoh TIGA BULAN, anda perlu membuat review "mybloggersociety : Komuniti Blogger Malaysia" secara jujur ..

hadiah menarik menanti siapa yang paling jujur ..

Reply
avatar
auni shahira
AUTHOR
Ahad, September 16, 2012 10:01:00 PTG delete

lagu kristal....ermmm....angau er....heheh

Reply
avatar
Cinta Misteri
AUTHOR
Isnin, September 17, 2012 8:07:00 PTG delete

haduiiii....cer paste you-tube skali, leh dengar :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Isnin, September 17, 2012 10:14:00 PTG delete

wah.. romantik je :-)

*mereka yg baru kawen pun akak rs xsesuai kot minum manjakani tu... tp kalu bab sapu, akak kurang pasti la.. :-)

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Isnin, September 17, 2012 11:09:00 PTG delete

seronotnyeeeee cuti smpai isnin. kite smpai ahad jeee. ;)

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Selasa, September 18, 2012 5:24:00 PG delete

ecececece
trs jiwang oo dgr lagu ni..
layan :)

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Selasa, September 18, 2012 10:47:00 PG delete

salah satu lagu feveret hubby bila karoke..hihi...sweet song ni.. tp sygnya kristal suka sgt amek lagu org kan..penyanyi asal lagu ni ada iras2 arwah acik spin..

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Selasa, September 18, 2012 1:00:00 PTG delete

sapalah yg nynyikan tu ya..hehe

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon