Kau Pilih Hatiku & Hacker

Untuk entry Kau Pilih Hatiku... sebelum ni...
Ada yg tanya Lagu ke atau aku karang sendiri???
Kalau korang nak tahu...
Tu LIRIK LAGU....
Kalau aku mengarang sendiri... tak de puitisnye...
Tajuk lagu tu... Kau Pilih Hatiku
Nyanyian Ussy & Andhika Pratama
Kalau nak dengar lagu tu..
Korang g lah youtube...
Lagu ni selalu main kat Tv
Dah jadi tema Samarinda : Saiful Nita...

__________________________________________________________

Korang kenal tak blogger Ayut....
Aku pergi blog dia...
Ni yg jadi...
Blog dia kena Hack oleh Hacked By LowSec Crew
Sedih tau bila tahu ada org buat kerja macam ni... ;'(


p/s : pulang lah semula blog tu kat ayut...
Previous
Next Post »

32 Komen

Write Komen
Jumaat, September 07, 2012 3:48:00 PTG delete

sesuka hati betul hackers ni kan.. td tgk ada blog lain yg kena hack jugak.. tp da ok da.. sigh**
xde keje lain da ke nk buat dorang nih

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Jumaat, September 07, 2012 3:59:00 PTG delete

tak pernah dgr lagi lagu tu..huhu

Reply
avatar
Jumaat, September 07, 2012 4:01:00 PTG delete

ada juga org yg keje dia suka hack2 ni ye

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Jumaat, September 07, 2012 4:07:00 PTG delete

oooo lagu cita tu bez jgk ;-)..la ada jgk ka kes gini..nk wtla pala p hack blog kn.hmmm

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Jumaat, September 07, 2012 4:12:00 PTG delete

haaa tu lah sian kat ayut... emmm tp camne nak buat yer kalu jadi camtu...

Reply
avatar
Jumaat, September 07, 2012 4:25:00 PTG delete

kesiannya....
takutlah mun perkara tok terjadi pada kita....
minta2 dijauhkan...=(

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, September 07, 2012 4:27:00 PTG delete

oo..lirik ke..? jap nak dengar nanti.. :)

siannya ayut...harap dia sabar.. :)

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
Jumaat, September 07, 2012 4:31:00 PTG delete

mohon ayut tu pergi slowtalk dengan hacker tu. rasanya boleh dapat balik kalau bincang baik2.

Reply
avatar
Miss BaNu
AUTHOR
Jumaat, September 07, 2012 5:01:00 PTG delete

tu ke tajuk lagunya...dok tercari-cari tajuk lagu tuh sbb nk download..akhirnya jumpa juga yeayy hehe...

Reply
avatar
haz
AUTHOR
Jumaat, September 07, 2012 5:20:00 PTG delete

haz pun kne same ngn ayut mlm semlm. tp haz cpt bertndk. ayut x online lg kot..

>>http://hazirahramli.blogspot.com

Reply
avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
Jumaat, September 07, 2012 5:45:00 PTG delete

Alahaii. kesiannya blog dia. Mieya pon selalu juga singgah blog dia :)

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Jumaat, September 07, 2012 7:02:00 PTG delete

yelah, sya singgah blog dia pun tiba2 muncul skrin warning tu.. kesiannya... sampai ati betul hacker ni...

Reply
avatar
Jumaat, September 07, 2012 10:18:00 PTG delete

Hahah aku antara yang bertanya tu.. thanks sudi menjawab xD

Wahh kena hack, ni nk kena lebih berhati2 ni o.O

Reply
avatar
Errah
AUTHOR
Sabtu, September 08, 2012 8:32:00 PG delete

kenapa ngan hacker2 ni ek..lau fb lg la ramai

Reply
avatar
lelamaisara
AUTHOR
Sabtu, September 08, 2012 11:00:00 PG delete

laaaa....mcm ne bleh kena hacked plk ek...

Reply
avatar
N.Aima K
AUTHOR
Sabtu, September 08, 2012 11:33:00 PG delete

sedihnya...kenapa boleh kena hacked smp mcm tu..?

Reply
avatar
Sabtu, September 08, 2012 1:12:00 PTG delete

baru je bukak blog ayut tu,,, and sempat tengok blog dye jadi camtu,, sob3,,, kalu la jadi kat muja memang nangis la jawabnya :(

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Ahad, September 09, 2012 12:09:00 PG delete

kck eyh lagu tok.. mek bok dgr.. liriknya mek suka..


hmmmm.. takut mun kenak dak hacker tok koh huhu

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
Ahad, September 09, 2012 12:32:00 PG delete

takut eh dgr blog kenak hacked tok. minta2 la sidak hackers tok berhenti lah mok hack orang.. huhu

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Ahad, September 09, 2012 11:44:00 PG delete

Assalammualaikum masz.

Kena buat 'rayuan' kat hackers tu masz..kena pi FB diorg..

Dah banyak kali jadi camni..

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Ahad, September 09, 2012 1:53:00 PTG delete

Cuba buat lirik..mana tahu best....hehehe.
Kecian..Ayut

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Isnin, September 10, 2012 6:28:00 PG delete

haish,
mmg la kan..nape lah buat mcm tu..
sama mcm blog sweety aritu kan ...

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
Isnin, September 10, 2012 5:38:00 PTG delete

Awat jadi lagu tu na? Sian plak..

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 7:23:00 PG delete

skang ni banyak org yh terlampau pandai sgt komp sampai dia buat camni...

tak pasal2 org yg xbersalah jadi mangsa..

Reply
avatar
Selasa, September 11, 2012 11:55:00 PG delete

hacker nih memang kuang hajor,aritupun blog saya dah terkena yer...nazaryman programmer hacker...dah tanyer dorank buat x tao jer...

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Selasa, September 18, 2012 4:18:00 PTG delete

teruk btl lah hacker ni..mcm xde lain nk buat asyik nk hacks org je

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Jumaat, September 28, 2012 12:06:00 PTG delete

dah slalu dgr skng.. dan i like.. hihi

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon