Review # Eyfa Latieyfa & Ciksuzlin

ENTRY MELEKAT DARI 6 September - 12 September2012...

Semalam aku tak sempat nak buat entry promote untuk 2 peneka yg bertuah ni...
Maaf yer... hari ni baru berkesempatan nak buat...

Peneka yg pertama yg cepat dan tepat ialah
Eyfa Latieyfa pemilik blog 'Critera' eyfa latieyfa
Seputih Harapan Kudambakan Memagari Rindu Yang Membiru- eyfa latieyfa
Chenta Eyfa Latieyfa

Dan yg kedua ciksuzlin pemilik blog monolog dalam
Ni aku copy dr pemilik blog.... hehehe...;p
"Salam. Hi. Saya #ciksuzlin. Pharmacist-to-be. This is my personal blog. My blog is all about my life, my journey through it, rants and raving, what I see, hear, feel or taste.Bookworm.Girl of Nature. Feel free toEXCHANGE your LINK with me,TQ"


monolog.dalam

Terjah lah blog mereka ni... KLIK jer Gambar kat atas...

p/s : maaf yer... aku tak berapa pandai nak review2 ni... mungkin nampak simple sangat...
Previous
Next Post »

25 Komen

Write Komen
Khamis, September 06, 2012 9:48:00 PG delete

hahaha..wah tak sangka betoi la pulak..btw tenkiu so much awk promote blog sye.cayunkkk kamo..ermuaahsss

Reply
avatar
Khamis, September 06, 2012 10:36:00 PG delete

ada sesuatu gak utk awk http://tieffa19.blogspot.com/2012/09/blog-aku-di-review-lagikkk.html

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Khamis, September 06, 2012 11:10:00 PG delete

wahhh tahniah utk peneka pling tepatt!

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Khamis, September 06, 2012 2:10:00 PTG delete

2 2 blog ni xkenai lg.. nnati leh terjah :-)

Reply
avatar
Khamis, September 06, 2012 2:24:00 PTG delete

okla tu...hek2...sebb dah ada terasa nak terjah kire menjadi la nio...hehe

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Khamis, September 06, 2012 4:57:00 PTG delete

wahhh, bestnya.. salam kenalan utk mereka yg terpilih

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Khamis, September 06, 2012 6:24:00 PTG delete

Peneka yang tepat!!!
Tahniah buat mereka...

Reply
avatar
#ciksuzlin
AUTHOR
Khamis, September 06, 2012 7:44:00 PTG delete

oo..terima kasih review kita (^_________^)

Reply
avatar
Khamis, September 06, 2012 9:53:00 PTG delete

Alamak termissed pula benda2 mcm ni xD
Congrats utk mereka..

Reply
avatar
Khamis, September 06, 2012 10:00:00 PTG delete

ok, nanti akak pun nak klik kat blog diaorang...bley tambah kenalan...

Reply
avatar
Jumaat, September 07, 2012 7:50:00 PG delete

cantik nama pemenang2..btw tahniah!

Reply
avatar
yoon da-hyun
AUTHOR
Jumaat, September 07, 2012 10:24:00 PG delete

dear , kita dah follow :D if u dun mind , hit me back :)

Reply
avatar
Jumaat, September 07, 2012 9:16:00 PTG delete

untung la melekat seminggu kat sini ... hehe

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
Ahad, September 09, 2012 9:02:00 PTG delete

ala...terlepas la ea..akak hari ni bru dpt bw..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
Isnin, September 10, 2012 11:34:00 PG delete

tahniah pada mereka;)

selamat pgi ..

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 6:39:00 PTG delete

Suzlin in iaku dah kenal dah...
Nak terjah yang Eyfa....
Tahniah buat mereka

Reply
avatar
~Cik Sweety~
AUTHOR
Rabu, September 12, 2012 11:38:00 PG delete

ehh..ktk ada molah teka teki naak?? ketinggalan kmk aihh..hehhe..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon