Semoga Tabah dan Cepat Sembuh Kak...

Maaf yer kawan2...
Mungkin ada yg tertunggu2 entry terbaru...
(ada ke yg tunggu... heheheh)
Slps 4 hari tak update...
Mood pun masih suam2 jer...

Semalam bukannye aku tak nak update...
Tapi semalam macam2 yg berlaku...
Walaupun bukan aku yg melalui saat getir tu...
Dan aku sekadar mendengarnya...
Tapi kesannye... hati aku tak tenang...

Masalah ni menimpa kenalan rapat kepada aku dan adik aku...
Dia tak sedar diri dan di masukkan ke wad icu...
Masalah yg datang pada dia bertimpa2...
Di tambah lagi dgn kesihatan dia yg kurang sihat...
Aku nak cerita lebih pun tak boleh...

Cuma doa jer yg aku pinta...
Semoga dia tabah, cekal...
Cepat sembuh... Di kurniakan kesihatan yg baik...
Di panjangkan usia....


p/s : terima kasih nur atas keprihatinan dan ambil berat... sangat menghargainya...
Previous
Next Post »

29 Komen

Write Komen
Selasa, September 11, 2012 10:31:00 PG delete

alahai..moga beliau tabah dan cepat sembuh..insyAllah

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 10:31:00 PG delete

deqla turut mendoakan moga dia kuat semangat dan lekas sembuh!

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 10:43:00 PG delete

apa2pun semoga nya cepat sembuh seperti sedia kala.. huhu

Reply
avatar
Noor
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 11:11:00 PG delete

ksiannya..smoga cpat smbuh..

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 11:38:00 PG delete

Sama-sama kaseh.. :)

xpe mas, kita doakan yg terbaik buat sahabat mas ye..

ALLAH sedang menduga dia.. ALLAH duga dia sebab ALLAH tahu dia mampu kuat seperti org lain..

mas pun kena tabah ye...

Reply
avatar
shedameor
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 12:17:00 PTG delete

sakit tu menghapuskan dosa. redha dan tawakal. semuanya aturan Allah :)

Reply
avatar
Selasa, September 11, 2012 12:29:00 PTG delete

ooo patut la menyepi.Moga dia cepat sembuh la.

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 1:16:00 PTG delete

moga mereka trus sihat ya...

cubit iklan kt sini ;-)

Reply
avatar
Selasa, September 11, 2012 2:02:00 PTG delete

moga selamat semuanya,, amiiin,, tak leh nak kata jangan sedey sebab akan sedey gak,, tapi, kawallah ia..

Reply
avatar
Selasa, September 11, 2012 2:20:00 PTG delete

KA doakan moga kenalan itu cepat sembuh ye! amin2

Reply
avatar
lelamaisara
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 2:51:00 PTG delete

Moga kakak cepat sembuh dan tabah...

Reply
avatar
Selasa, September 11, 2012 2:59:00 PTG delete

Semoga dia cepat sembuh..
byk ujian yg Allah turunkan utk dia tapi semoga dia tabah menempuhnya, ganjarannya lumayan inshaAllah

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 3:56:00 PTG delete

semoga kawan masz cepat sembuh dan sihat seperti sediakala ..

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 3:56:00 PTG delete

semoga dia cepat sembuh seperti sediakala ye.. :)

Reply
avatar
Edy Fee
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 4:04:00 PTG delete

berdoa la byk2 moga dia cepat sembuh..amin.....
sabar yer ckap kat keluarga dia

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 5:50:00 PTG delete

moga beliau tabah hadapi dugaan ni...

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 6:48:00 PTG delete

sama2 kita doakan semoga dia cepat sembuh.

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 9:47:00 PTG delete

Assalammualaikum masz.

InsyaAllah..masz pun, banyak2kan berdoa, sedekahkan surah Al-Fatihah dan surah Yasin pada kenalan masz ya..

Biar tidak sedar diri..tpi dia masih mendengar..telinga tidak pernah tertutup.. :)

Reply
avatar
Woofer Storm
AUTHOR
Selasa, September 11, 2012 11:35:00 PTG delete

semoga cepat sembuh..semoga sabar atas ujian yang diberi..setiap penyakit ada penwarnya melainkan mati..


slmt mlm..

Reply
avatar
Marya Yusof
AUTHOR
Rabu, September 12, 2012 6:43:00 PG delete

As salam Masz,

Lama tak kunjung ke sini... Moga rakan masz tu cepat sembuh & kembali ceria... You too... take care :)

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Rabu, September 12, 2012 1:14:00 PTG delete

semoga dia cpt sembuh n sihat yer...Insyaallah :)

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
Rabu, September 12, 2012 1:35:00 PTG delete

Semoga cepat sembuh kak M doakan..

Reply
avatar
LadyBird
AUTHOR
Rabu, September 12, 2012 2:47:00 PTG delete

lady doakan beliau cepat2 sihat.. ameeennn...

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Rabu, September 12, 2012 6:29:00 PTG delete

moge sembuh cepat. Allah menguji hambanya mengikut kemampuan. bertabahlah. ;)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon