JOM JADI GENG BUI


p/s : kmk sik mok lepaskan peluang tok... kmk join lagik... hehehe

Nak Join KLIK BANNER
Tarikh tutup : 30 Oktober 2012
Jam : 11.59 malam
Previous
Next Post »

24 Komen

Write Komen
BERT
AUTHOR
Jumaat, Oktober 12, 2012 9:45:00 PG delete

selamat bersegmen masz... lame betul saya tak join segmen.. ramai betul join segmen ni kan hehe

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Jumaat, Oktober 12, 2012 11:30:00 PG delete

selmt bersegmen n good luck syg!

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, Oktober 12, 2012 12:27:00 PTG delete

MAKSEH MASZ SUDI JOIN SEGMEN KMK..KITA GENG OW..^_^

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Jumaat, Oktober 12, 2012 1:02:00 PTG delete

hihihi
selamat menjoin kan diri yoo :)

Reply
avatar
Aynahusna
AUTHOR
Jumaat, Oktober 12, 2012 10:16:00 PTG delete

Hai,dari segmen yang sama
Done follow! :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

Reply
avatar
izzah
AUTHOR
Sabtu, Oktober 13, 2012 11:03:00 PG delete

follower ke 1242...salam kenal...

sy pn join segmen yang sama =)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Sabtu, Oktober 13, 2012 2:32:00 PTG delete

selamat menjoinkan diri mas.. :)

Reply
avatar
Ahad, Oktober 14, 2012 7:00:00 PTG delete

klu ada masa nak join jugak lah....

Reply
avatar
Aimi Syahirah
AUTHOR
Isnin, Oktober 15, 2012 3:47:00 PTG delete

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Reply
avatar
Isnin, Oktober 15, 2012 3:59:00 PTG delete

adeh bilalah nak join2 segmen nie.dok ado mood lah

Reply
avatar
Nur farahiza
AUTHOR
Ahad, Oktober 21, 2012 11:37:00 PG delete

done folow , selamat bersegmen :)

http://faraapis2011.blogspot.com/2012/10/jom-jadie-geng-bui.html

Reply
avatar
Mia Kassim
AUTHOR
Ahad, Oktober 21, 2012 4:48:00 PTG delete

Salam singgah dari segmen yang sama dan follow (^_^)

Jemput ke http://shumie-dz.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

Reply
avatar
Rabu, November 21, 2012 12:15:00 PTG delete

bile tgk tadi,mmg ramai yg join. goodluck akak

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon