Terima Kasih GSF

Enrty ni KHAS untuk GSF....
Seronok sangat.... akhirnya secara rasmi aku...
Tersenarai dlm GROUP SEGAR FOLLOWER 
atau singkatannya GSF....

Pengasas GSF ni ialah MAMA ARINA...
Comel org nya...
Tengok header dia cantikkan...

Bunga hati mama

Terima kasih kepada ahli2 GSF yg sudi mencalonkan sy...
Insya-Allah sy akan berusaha sebaik mungkin dan...
Berusaha untuk sentiasa segar dalam group ni....
Previous
Next Post »

45 Komen

Write Komen
Fendy
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 9:24:00 PG delete

tahniah2...mcm best jer..

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 9:44:00 PG delete

thnaih dear..kita smua segar2 kan..hihi

Reply
avatar
Selasa, Oktober 09, 2012 10:33:00 PG delete

slmt dtg ke gsf maz..suka sbb awak join dah...tahniah

Reply
avatar
miz ruha
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 10:50:00 PG delete

comelnya header mama arina... cute je... ^_^

Reply
avatar
Edy Fee
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 11:49:00 PG delete

sebab aktif berblog.boleh la tercalon.tahniah yer

Reply
avatar
Selasa, Oktober 09, 2012 11:54:00 PG delete

tahniah akak..kina juga ahli baru...salam kenal...

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 12:23:00 PTG delete

tahniah terpilih..welcome to our club!!

Reply
avatar
lelamaisara
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 12:40:00 PTG delete

Tahniah...selamat datang ke GSF..:)

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 12:47:00 PTG delete

pewwiitt..salah satu group yang saya kagum..sebab big bos dia sangat berkomitmen dalam group ni untuk memastikan group ni terus aktif dan tidak mati begitu sahaja..

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 1:50:00 PTG delete

Tahniah masz.. wlcm to my club..oic hehe...nyue xthu la masih tersenarai dlm gsf ke x?...
sory nyue da lama xsinggah blogwalking kat blog masz...juz masuk update ckit2 je...

Reply
avatar
dhiashahida
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 1:58:00 PTG delete

tahniah masz...:)
smoga sentiasa segar dlm group tu..heee :)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 2:33:00 PTG delete

selamat datang ke keluarga GSF... :)

lepas ni kembali aktif ye mas...

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 2:34:00 PTG delete

wah acane leh masuk grup tu.. besnya huhu.. suka tengok header tu mas.. mmg comel

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 2:46:00 PTG delete

selamat datang ke dunia GSF. huhu.. wpun dah kenal sebelum ni tp harap2 lebih kenal lagi lepas ni. ;)

Reply
avatar
fieda
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 3:14:00 PTG delete

samalah kita..moga mereka semua dpt terima kita seadanya kan masz..

Reply
avatar
aimaniman
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 4:19:00 PTG delete

tahniah.. apa syarat nak dijoinjan diri dlm gsf?

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 6:27:00 PTG delete

Wah! Dah jadi new member GSF dah! Tahniah.. MM ntah bila la baru tercalon.. Huhhu..

Reply
avatar
C'Jai
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 6:29:00 PTG delete

Tahniah diterima ke group tersebut..semoga sentiasa segar....akak ni yang layu sokmo...hehe...

Reply
avatar
LYAfrina
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 8:37:00 PTG delete

selamat datang ke group GSF...
moga segar sentiasa ;-)

Reply
avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 8:45:00 PTG delete

Tahniah, tercalon dalam ahli GSF !

Reply
avatar
Selasa, Oktober 09, 2012 9:34:00 PTG delete

bila la nak ada blogger suggest muja pulak,, hehehe,,

Reply
avatar
ieda
AUTHOR
Selasa, Oktober 09, 2012 11:12:00 PTG delete

tahniah dan salam kenal dari akak ;)

Reply
avatar
Rabu, Oktober 10, 2012 2:27:00 PG delete

Cantik la blog Masz..mmg segar2 je.

Reply
avatar
PinkUmmi
AUTHOR
Rabu, Oktober 10, 2012 10:24:00 PG delete

Tahniah dh jadi ahli gsf :)

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Rabu, Oktober 10, 2012 11:10:00 PG delete

TAHNIAH MASZ..KACAK ADA JAK BLOG MAMA ARINA TU..JELESS..^_^

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Khamis, Oktober 11, 2012 5:57:00 PTG delete

welcome to the grup. enjoy. ;)

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Khamis, Oktober 11, 2012 6:19:00 PTG delete

ecececeece
wecome to the club ye Masz :)
moga persahabatan kita bertambah erat gitew :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon