Up-date Entry guna Android

Salam.. Rasanya semua dah tahu.. Nak publish entry sekarang dah boleh menggunakan handphone atau android..

Kalau sebelum ni aku biasa guna dua jenis aplikasi untuk update blog.... BLOGGER dan BLOGGER-DROID. Kedua-dua aplikasi ni sangat mudah di gunakan.

Biasanya kalau nak post menggunakan SCHEDULE, aku biasa menggunakan blogger-droid.. Kita boleh tetapkan waktu dan bila kita nak post entry..

Dulu blogger-droid ni free je kalau nak install.. Tapi sekarang dah ada bayaran.. Ciss.. Huhu.. Hp yg ada aplikasi blogger-droid dan kena jual.. Huhu.. Ingatkan nak install dlm hp lain..

Dulu free skrg bayar.. Pakai aplikasi blogger je lah kalau nak update entry lps ni..

Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Maria Firdz
AUTHOR
Khamis, Disember 25, 2014 6:59:00 PG delete

saya guna aplikasi blogaway je.. cepat dan mudah backup... :)

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Sabtu, Disember 27, 2014 1:55:00 PTG delete

Oo.. Ok.. Nak cuna. Nanti install dan cuba pakai.. Tq Maria firdz.. :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon