TM WIFI ZONE

4 comments
Selalu tak jumpa simbol TM WIFI ni??
Selalukan.. tempat awam byk kan..
Mungkin ramai yg tahu mcm mana fungsinya..
dan mungkin ramai juga tak tahu mcm mana nak guna..
Aku mula2 dulu pun tak tahu mcm mana nak guna TM WIFI ni..
nak kata WIFI FREE.. tak dpt on9 kan... huhu
 
ok...
Rumah korang ada wifi tak?? tak pun opis??
kat situlah penghubung TM WIFI ni..
Masa mula2 pasang WIFI.. mesti pihak TM ada bagi kertas yg ada USERNAME dan PASWORD untuk akses TM kan.. dia org siap pesan jgn hilangkan kertas tu simpan je..(kalau tak silap kertas tu warna hijau)
 
 
Masa nak guna TM WIFI.. mesti dia suruh LOG IN kan..
Masukkan USERNAME dan PASWORD
(Contoh usename : username@streamyx.my
Contoh pword : 123abc)
lps tu nanti dia suruh kt konfom divice yg kt guna kat email.
Lps konfom.. dapatlah korang guna TM WIFI ni..
 
*CUMA 3 DIVICE JE DPT GUNA TM WIFI NI..  
hehe.. jadi jgn suka suki bagi username dan password kat org lain..
 
*kalau ada kekurangan maafkan sya ye... hanya kongsi apa yg saya tahu je...
Read More

Happy Birthday Abg Azmi & Kak Zana

4 comments

As salam..
Selamat Ulang Tahun Kelahiran Buat Abg Azmi (www.papabloger.my) dan Kak Zana (http://katahatiku-zana.blogspot.com)

Semoga di kurniakan kesihatan yang baik. Berbahagia bersama2 keluarga dan org tersayang. Di murahkan rezeki. Sentiasa dalam Rahmat dan Keredhaan Allah.

Insya allah, kalau ada umur yang panjang. Teringin nak jumpa semua.

Read More
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...