19 FEBRUARI


19 FEBRUARI... SATU BULAN JE LAGI...
TIK TOK TIK TOK TIK TOK...
MENGHITUNG MASA... 
MENGHITUNG HARI...
USIA AKAN MENINGKAT...
YANG KE BERAPA YE???
YANG KE _9...
HAHAHA...TERASA KETUAANKU...

Psss... Tahun ni umur masuk 19... muda kan kan kan... hahaha... 
Hadiah tahun ni nak demand sikit nak IPONG 6PLUS... 
Percaya tak aku masuk 19 Tahun....
SILA PERCAYA YE... ;P
ALWAYS SWEET 19...

Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
salmiah awang
AUTHOR
Selasa, Januari 20, 2015 9:37:00 PG delete

nampak tadi tarikh 19hb febuary, ingatkan apalah tadi.bila buka, suprise...birthday masz.Kalau nak tahu, ini adalah tarikh birthday along.Along juga berumur 19 tahun pada 19hb febuary.

so, masz boleh panggil saya makcik diluar blog.tapi kat dalam blog tak boleh.blog ni tua muda setaraf je...hehe,

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon