Header 2015

Salam...


Header merah ni rasanya lama dah aku guna.. tak silap 2 tahun lebih..
Dah tiba masanya aku tukar header baru.. 
Header baru ni gambar gadis comel ni aku ambil kat google.. thanks google..
lps tu aku edit dan buat guna power point
boleh rujuk kat TUTO di atas cara nak buat header sendiri
Header kali ni simple je...
Nak guna tulisan mcm header sebelum ni tp tak jumpa..
Jadi hasil jadi mcm kat bawah ni...



REENA SIDEK.. sebelum ni guna nama MASZ SIDEK.. 
tak kisah la sbb dua2 nama akukan... Masz pun aku Reena pun aku.. 
Tengok je url blog aku http://masrinasidek.blogspot.com...
Bukti masz dan reena nama aku.. hehehe

Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon