Renew Lesen

Salam.. Alhamdulillah lesen untuk tahun ini dah renew..
Jadi tak risau nak bawa kereta nanti..
Kena renew awal sbb tarikh lahir jatuh CNY..
Tahun ni sama mcm tahun lepas lepas..
Aku renew kat pejabat pos je..
Tahun lps aku masih guna stail lesen lama tak de gambar..
Malas nak ke Pejabat JPJ di batu 10..
Jauh sangat huhu.. lagi pun aku tak biasa jalan nak ke sana..
Ada satu lagi tempat untuk renew lesen di UTC..
Nanti aku up nanti entry mengenai UTC ni.. 


Untuk yg wish bday aku.. THANK YOU SO MUCH..
Especially KBBA Bornea..
To my sis.. Thank You buat Homemade Tiramitsu ni..
Resepi Homemade Tiramitsu ni nanti aku up juga..
Kakak dah bagi izin juga.. 
Asal dia buat kek mesti dia suruh aku up kat entry tp aku x sempat nak buat..
hehehe...

Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon