Ada apa dengan TM GO?


TM Go... macam menarik je kan.. Dan ia memang menarik perhatian aku...
Aku dalam perancangan nak langgan tm go ni untuk kegunaan luar rumah..
kat rumah sekarang pun family aku langgan TM Streamyx..


Antara yang menarik TM GO ni :
~ PRABAYAR : Tiada kontrak dan komitmen. Hanya bayar ikut kemampuan.. Kalau kontrak2 ni memang aku tak minat.. sebut je kontrak terus cancel nak langgan..
~ PERCUMA : 2GB kouta untuk pek permulaan.. Sebut je percuma mesti semua nak kan kan.. hehe
~ BONUS : Lebih tambah nilai, lebih kouta... 


Aku nak langgan yang mana satu ye?
30 hari 3.5GB + 500MB = RM30
ATAU
60 hari 6GB + 1GB = RM50
????????????
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Selasa, Mac 31, 2015 1:03:00 PTG delete

untung jugak ni kan...tp takut nanti internet lemau pulak

Reply
avatar
ztie
AUTHOR
Selasa, Mac 31, 2015 2:13:00 PTG delete

nanti gitau eh macam mana dia punya speed segala tu. pernah jugak terfikir nak langgan. tapi masih tak dapat nak buat keputusan

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon