Aku Dan Patung Kucing

Assalam dan selamat pagi..


Seumur hidup aku dan sebagai anak jati Kuching Sarawak.. ini lah kali pertama aku bergambar di patung kucing ni... Hahahaha... Bergambar di sini pun sebab bawa keluarga dari Semenanjung jalan-jalan... hehehe.. Lokasi Patung Kucing ni terletak berhadapan dengan Hotel Margherita (dulu di kenali Hotel Holiday Inn)...


Bila dah puas bergambar.. naik penambang pun syok juga kan... Sampai seberang sana, boleh la borong Kek Lapis Sarawak...


Ini salah satu kedai kek iaitu MIRA CAKE HOUSE terdapat banyak lagi kedai2 kek kat situ.. pilih je mana-mana.. Tester kek disediakan, boleh rasa..memudahkan pengunjung untuk membeli.. 



Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Ann Ishak
AUTHOR
Rabu, Mac 18, 2015 6:46:00 PTG delete

saya suka beli kek lapis dekat kedai mira tu, dayang salhah tu jauh nak kena jalan lagi :p

Reply
avatar
Rosmiza Ali
AUTHOR
Rabu, Mac 18, 2015 10:49:00 PTG delete

Belum pernah sampai sarawak.. teringin gak nak ke sana.. ^^,
RosmizaAli.Com™

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon