Mencari Pasu Ukiran Sarawak

Mencari Pasu Ukiran Sarawak.. Kalau tahu mana nak cari pasti mudah segala urusankan... Kalau nak buat cenderahati memang molek sangat.. Salah sorang saudara aku nak kawin bulan 5 nanti dan makpak dia nak pasu Sarawak sebagai cenderahati masa wedding dia nanti.. So sebelum dia orang balik semenanjung, kitorang servey2 dulu kedai dan harga..
Ada beberapa buah kedai yang boleh di servey sebelum membuat pembelian..
Salah satunya....

NGEE TAI POTTERY FACTORY.. yang terletak di Batu 5.. Jalan Penrissen..
Tel : 082-576 020    Fax : 082- 450 151







Semua nya cantik-cantikkan... kitajalan2 dulu... ok Kedai kedua ni tak jauh dari kedai di atas... kena buat U turn... iaitu kedai WONG SIAN HUP POTTERY SDN BHD.. atau di kenali sebagai kedai No2.. No tel :082-456 675







Dan yang paling menarik minat aku adalah pasu kat bawah ni.. kita boleh request letak nama.. kebanyakan yang beli pasu yang ada ukiran nama ni, beli secara borong untuk majlis kawin, akikah anak, cenderahati dan apa saja majlis..  


Bermacam2 corak boleh di dapati di kedua2 kedai ni..Terpulang kepada kita sebagai pembeli nak pilih dan tawar menawar dalam pembelian...Sekian..

Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon