NASI LEMAK ANTARABANGSA KINI DIBUKA DI MIRI


WOW... Warga Miri pasti seronak dan tidak sabar merasai keenakkan Nasi Lemak Antarabangsa yang sangat popular di Semenanjung  yang  membuka cawangannya di Miri... 
Aku baca review Rakan-rakan Blogger memang menyelerakan.. Tengok gambar menu NLA ni pasti korang pun teringin nak makan juga.. Insya Allah ada rezeki pasti aku akan merasai kelazatan NLA ni di Miri atau Semenanjung.. Dan semoga Nasi Lemah Antarabangsa terus maju, maju dan maju.. Dan buka cawangan kat Kuching juga... 


Nasi Lemak Antarabangsa pasti tak mengecewakan... Sebab bahan-bahan yang sama di gunakan di cawangan Nasi Lemak Antarabangsa Kg Baru  dan di cawangan Miri juga... (Sumber Gambar FB Nasi Lemak Antarabangsa - Miri) Pasti Warga Miri dah tak sabar nak makan Nasi Lemak Antarabangsa ni... 


Nasi Lemak Antarabangsa Kg Baru (Miri) - Opening!
5 April 2015
9.00 am until 9.00 pm
Lokasi : Bandar Baru Permaijaya same row with Habibi Cake House in front of Al-Asna Restaurant

Gambar Dari Blog MRS SECRETARY : KLIK SINI (REVIEW)


Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
teratai
AUTHOR
Ahad, April 05, 2015 11:11:00 PG delete

Baru je buat nasi lemak utk sarapan pg ini... :)

Reply
avatar
HE.RE. K.NOT
AUTHOR
Ahad, April 05, 2015 11:25:00 PTG delete

Huyooo..dah sampey Miri NLA ya....sedap sedap kelak balit Miri boleh gi sia (^-^)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon