Drama Dia Isteri Luar Biasa Di Tamatkan : Apa Kata Novelis DILB

APA!!!! Drama Dia Isteri Luar Biasa Di Tamatkan Siarannya....
Tak Mungkin.. itu yang aku fikir..
Aku mengikuti drama ni dari episod 1 sampai sekarang..
Dan aku dah jatuh cinta dengan Dr Raden Amzar..
Novel pun aku ada.. banyak kali dah ulang baca...
Kononnya drama ni tak bermorol..
Nak tanya orang yang cakap drama Dia Isteri Luar Biasa ni tak bermoral..
Dah baca ke NOVEL ni?
Kalau dah baca mesti hater-hater kat luar sana dapat moral dari novel ni.. 


Tak bermoral... hmm banyak drama dan filem yang di tayangkan tak bermoral...
Itu dari pemikiran orang yang sentiasa berfikir NEGATIF... NEGATIF...
Kalau drama korea di tayangkan.. yang dok keluar dari mulut.. SWEETNYE.. SWEETNYA..
Sweet sebab.. pujuk memujuk.. peluk memeluk.. kising mengising.. 
Cerita Hisdustan pun macam tu.. Hero tak akan mati, lepas tu berguling-guling kat taman.. Nyanyi-nyanyi sambil peluk-peluk..
Drama Filipin.. Thailand...
Cerita Barat pula... hmm lagi la.. 
Fikir la sendiri...

Untuk kepastian status drama Dia Isteri Luar Biasa ni, aku ke fb penulis novel Dia Isteri Luar Biasa..


JELAS kan... Drama sebanyak 28 episod ini TIDAK AKAN DI TAMATKAN SIARANNYA...
Jangan lupa menonton drama DIA ISTERI LUAR BIASA ESOK YE..
SETIAP HARI ISNIN -KHAMIS JAM 6.55 PETANG..

Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
Ahad, Mei 31, 2015 12:35:00 PTG delete

aduhhh...terasa sebab kak ain peminat filem hindustan... huhuhuhuu..

tak mungkin la TV3 nak stop kan siaran drama ni.. memekak la mcm mana pun.. yg penting rating...!! hehehehhee..

tp kak ain setuju dgn status penulis novel DILB tu.. suka tengok, tak suka..takde siapa paksa suruh tengok.. kan... drama je pun..hehehhee..

peace no war... :)

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
Ahad, Mei 31, 2015 12:46:00 PTG delete

Bagi saya bukan drama ni ja. Semua drama Melayu semakin berkurang kualitinya. Ini secara peribadi.

Tapi apapun drama ini berjaya menarik ramai penonton. Harap tak siar di waktu maghrib

Reply
avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
Ahad, Mei 31, 2015 3:19:00 PTG delete

drama sekarang dah bnyk tak best,, apa pun moga lepas nie ada drama yang berkualiti

Reply
avatar
Mirabeads azi
AUTHOR
Ahad, Mei 31, 2015 4:17:00 PTG delete

tengok jugak bila berkesempatan.
Masih mencari drama melayu yang berkualiti.
#clickclicknufnang

Reply
avatar
Ahad, Mei 31, 2015 4:38:00 PTG delete

aalala.. jgn la di sekat.. baru nak follow cerita ni.. nik sukaaa syukri yahya tu.. hehehe

Reply
avatar
ikafantasi
AUTHOR
Ahad, Mei 31, 2015 7:04:00 PTG delete

best citer ni..yg baik kita ambik jd panduan ,yg xelok jgn kita ikut..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon