Tabung Van Edisi Terhad Bank Simpanan Nasional (BSN)


As Salam...
Semalam aku teman adik ambil baucer BRIM..
Nasib baik masa pengambilan tu pihak bank ada, senang penerima BRIM nak CASH kan duit..
Tak buang masa dan tenaga nak ke bank hari bekerja nak tukar baucer ke tunai.
Kalau kena ambil baucer je semalam dan hari ni..
Aku dah boleh bayangkan keadaan bank esok hingga Jumaat..
Di hujani ramai manusia..

Van Edisi Terhad BSN...
Kat luar Dewan Brim ni, pihak BSN ada buka kaunter pembukaan Akaun BSN..
Sesiapa yang tak ada akaun bank, boleh la buka akaun..
Senang nanti, tahun depan ada BRIM masuk terus dalam akaun..
Tapi jangan lupa update nombor akaun di LHDN..

Sekarang BSN ada promosi pembukaan akaun di semua agen-agen BSN..
Minimun pembukaan akaun adalah RM20..
Kebiasaannya kalau di Cawangan BSN sendiri RM100.. 
Tapi aku suruh adik aku buka akaun RM50 sebab aku nak Tabung Van Edisi Terhad..
Tapi sampai rumah adik aku tak nak bagi.. huhuhu
Tak pe la aku mengalah.. ko ambil la dik..
Nanti akak mu ini buka akaun BSN ni kat agen BSN lain..
Kat Petronas Telaga Biru ada akak tengok Van Edisi Terhad ni kat meja kaunter..
.....

Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
mas saari
AUTHOR
Isnin, Mei 11, 2015 12:04:00 PG delete

seronok nak menabung dpt tabung comel camni

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon