Kasut Raya

 KASUT RAYA

KASUT RAYA, SELAMAT HARI RAYA, KASUT, CANTIK


Bulan Puasa belum tiba tapi aku dah beli kasut raya..
Sebenarnya aku tak merancang nak beli,,
Pergi jalan-jalan pun sekadar nak window shopping je..
Tapi jalan punya jalan..
Kedai SOS buat sale..
Jadi masukla nak tengok..
Sekadar nak cuci mata..
Tapi akhirnya terbeli..
Harga asal kasut ni RM49,90
Selepas 50%
Harga jadi RM24.95
Jimat sikit duit.. 
Nanti ada masa nak hantar kat tukang kasut..
Jahit sekeliling supaya lebih tahan...

Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen
Lea IsNawi
AUTHOR
Khamis, Jun 11, 2015 10:39:00 PG delete

cantek kaler kasut raya tuuu

Reply
avatar
Khamis, Jun 11, 2015 10:46:00 PG delete

wahhh dah siap dah kasut raya... akak ni tak buat apa pun lagi untuk diri sendiri...heee... tunggu ramadhan dulu kaedahnya lepas tu bila dah ramadhan...last minute... tu biasa sangat tu setiap tahun...

Reply
avatar
Athirah Zain
AUTHOR
Khamis, Jun 11, 2015 12:26:00 PTG delete

mood raya semakin terasa,,hehehe

Reply
avatar
kisah earty
AUTHOR
Khamis, Jun 11, 2015 12:55:00 PTG delete

wah bagus reen buat persiapan awal.. :)

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
Jumaat, Jun 12, 2015 12:57:00 PG delete

elok juga beli siap2 kan..nnti tak de lah kelam kabut

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon