Persiapan Raya 2015 : Membeli Bahan Kek


Assalamualaikum...
Raya tahun ini, Insya Allah aku akan buat 5 jenis kek raya..
Beli awal bahan-bahan kek sebab nanti pasti ramai orang nanti...
Kek yang akan aku baking nanti  ialah KEK LUMUT CHEESE, KEK HOLIDAY INN, KEK MASAM MANIS, KEK JERUDONG PARK dan  CHEESEKUT..


Semoga kek yang aku buat nanti seindah rupa kek-kek yang aku google ni...
Persiapan Raya 2015 : Membeli Bahan Kek

pssttt.. tahun ni buat kek semua main kukus je.. malas nak main bakar kek... jadi tahun ni tak de kek lapis evergreen... 

Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Sabtu, Jun 27, 2015 6:07:00 PTG delete

menarik benar nama2 kek tu! mesti sedapppp

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
Sabtu, Jun 27, 2015 10:54:00 PTG delete

Selamat membaking kek ya reena ..fuhh mcm2 nama kek yg adoo..nnt dah siap tunjuk gambar okey ..nak tgk jd ke idok bentuk rupanya hehehe,.al the beat reena..chaiyoookk

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon