#Cabaran20Hari BAJET RAYA

#Cabaran20Hari BAJET RAYA



Assalamualaikum
#Cabaran20Hari Puasa / Raya 2015 pada hari ke 12 cabaran bertajuk BAJET RAYA..


Setiap kali menyambut syawal yang akan tiba, kita akan menyediakan bajet khas untuk raya... Bajet baju raya, bajet kuih raya, macam-macam bajaet nak di sediakan termasukla bajet duit raya... 
Tapi tahun ni aku tak de bajet raya... sedihhhhh... Baju pakai baju raya tahun-tahun lepas.. Tahun ni memang tak de rasa nak raya.. 
Teringin nak kembali ke zaman kanak-kanak.. Tak perlu risau pasal bajet raya... 
Tapi bila di fikirkan semula. Ada insan yang nasibnya tak sebaik aku.. Hari raya bagi mereka serupa macam hari biasa.. Walaupun aku tak de bajet raya tapi aku tetap menyambut Aidilfitri. Tak seperti mereka yang kurang bernasib baik, tak mampu menyambut aidilfitri.  Insaf melihat mereka yang tak mampu membuat persiapan hari raya ni..

#Cabaran20Hari
#kelabbloggerbenashaari
#bloggerborneo
#exchangefeedgroup
#bukansekadarblogger
#bukansembangkosong
Nukilan Reena
 Add Me Follow Me Follow Me
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Fadzi Razak
AUTHOR
Khamis, Julai 09, 2015 1:36:00 PG delete

Tahun ni semua saya tak prepare pape sebab ayah mentua ada dekat hospital. :(

Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
Khamis, Julai 09, 2015 2:42:00 PTG delete

Nani pun recycle baju kahwin hari tu je :D

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon