Pesta Macam-Macam Laksa

Pesta Macam-Macam Laksa 



Pesta Macam-Macam Laksa...
Hari ini berlangsung pesta makan... iaitu pesta macam-macam laksa...  
Seawal jam 10 pagi aku mengagahi diri untuk kepesta ni sebab nak makan laksa..
Dan seawal jam 10 pagi dah berlaku kesesakan.. makanan cepat je habis..
Dan para peniaga  terpaksa emasak semula..
Bayangkan tengah hari nanti mesti semakin ramai yang datang untuk memeriahkan pesta ni..
Dan malam ini akan berlangsung perlawanan bola sepak di stadium negeri..
Stadium bersebelahan stadium perpaduan ini..
Di ramalkan, malam ini Pesta Macam-macam Laksa ini di banjiri ramai manusia...

Pengunjung yang bersarapan di awal pagi..

Laksa Kedah, Ilan Sekoq dan Mee Pasembor Penang...

Mee Laksa Secret Resepi, Mee/Bihun, Bone Steak, Noodle with Mushroom.

Mee Kolok, Mee Pok, Laksa Sarawak, Mee Jawa, Mee Belacan.

Mee Sapi... Promosi Rm3 yang menarik ramai pelanggan membeli.

Laksa Sarawak, Promosi RM3 yang menarik ramai pelanggan dengan harga murah,

Selain Laksa... Fat Boy sosej ni juga menarik perhatian ramai pembeli...

Sangat sedap dan menyelerakan serta mengenyangkan...

Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
ztie
AUTHOR
Selasa, Ogos 04, 2015 8:31:00 PG delete

nak pergi ria sik sempat.. paksa jalan dah.. huhu... rugi eh

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon