Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi

Segmen "AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS" by OmbakBergigi


*Klik Gambar Untuk Join*

Jom Join "Segmen' AKU PUNYA BELOG ENGKAU YANG PANAS' by OmbakBergigi. " .Kali ni korang wajib beri satu kritikan sama ada negative atau positive kepada belog OmbakBergigi. Kerana kritikan korang begitu begitu berharga. Jadi~ Apa hadiahnya? Apa syarat-syaratnya? sila klik gambar di atas untuk ke entri Segmen. :)

Jom Support Wahai Kawan-Kawan Blogger :)


Nak kritik apa ye... Bagi aku blog Ombak Gigi dak cukup cantik, kemas, tak berat... satu je, komen kat blog jangan connect ke G+, takut org tak nak tinggalkan komen sbb loading jadi lama, tu je hehe... Aku pun masih belajar tentang blog ni.. Kita sama-sama belajar dan ambil sesuatu kritikan tu secara positif.. 
Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen
ombak bergigi
AUTHOR
Ahad, Ogos 16, 2015 11:07:00 PTG delete

Terima kasih join dan beri kritikan, Om terima dengan ikhlas dan Om akan perbaiki mana yang kurang. Ini senarai peserta: http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/08/senarai-peserta-segmen-aku-punya-belog.html?m=1

Reply
avatar
Ahad, Ogos 16, 2015 11:26:00 PTG delete

aku punya komen kau yang panas hahahha. goodluck kak reen :)

Reply
avatar
Mimi Kyumi
AUTHOR
Selasa, Ogos 18, 2015 1:21:00 PG delete

Haiii..Singgah sebentar bersama kit kat..Ahahaha..

Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/aku-punya-belog-engkau-yang-panas-by.html

Semoga Berjaya..

Reply
avatar
Syah
AUTHOR
Rabu, Ogos 19, 2015 2:17:00 PTG delete

Assalamualaikum...hai2..

Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case dan etc.
jemput lawat blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig saya : @nurnasuha96_

whatsapp: +60196117811

Reply
avatar
rubiah kadir
AUTHOR
Isnin, Ogos 24, 2015 11:45:00 PG delete

Ruby pun join...

Jom bersegmen..

Reply
avatar
CikLa Shahril
AUTHOR
Selasa, September 08, 2015 8:27:00 PTG delete

Good luck. Singgah dr segmen yg sama...

http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/08/segmen-aku-punya-belog-engkau-yang.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon