Beg Kecil Elakkan Kesesakkan

Beg Kecil Elakkan Kesesakkan


Beg Kecil Elakkan Kesesakkan

As Salam...
Wanita dan hand beg tak dapat di pisahkan...
Aku salah sorang wanita yang suka hand beg besar...
Sebab apa suka beg besar.. sebab boleh simpan macam-macam..
Dan hand beg wanita sinonim di gelar beg doraemon... hehe
Bila pergi shopping, kalau barang tu kecil, akan di simpan dalam beg je, 
Tak perlu nak buang masa simpan di kuanter barang..
Ikan bilis, tin susu manis, belacan dan macam-macam boleh di simpan dalam beg besar..
Hahahaha.. selagi boleh disimpan dan selagi barang boleh di padat dalam beg..
Ni bukan gurauan ye.. memang realiti dan terjadi kat aku dan orang sekeliling aku..

Beg Kecil Elakkan Kesesakkan

Untuk mengelak kejadian sesat terjadi eloklah aku bertukar dari handbeg besar ke beg kecil.. hehehehe

Beg Kecil Elakkan Kesesakkan

Comel tak beg ni... hehehe.. Simpan apa yang penting je... 
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Jumaat, September 11, 2015 11:11:00 PG delete

saya pun suka beg yang besar...senang letak semua..

Reply
avatar
Jumaat, September 11, 2015 11:33:00 PG delete

stress sangat kalau beg kecik. hp, kunci, powerbank, mekap, buku catatan, haila.. tak mampu nak sumbat dlam beg kecik. kih3

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon