Drama TV / Movie Feveret CABARAN7HARI INSTABLOG EFGKBBA

Drama TV / Movie Feveret CABARAN7HARI INSTABLOG EFGKBBA


Drama TV / Movie Feveret CABARAN7HARI INSTABLOG EFGKBBA

Cabaran ke lima...
Drama  TV / Movie Feveret

Zaman sekolah dulu aku minat tengok drama, tak kisah drama apa...
Aku masih ingat balik, bila balik sekolah tepat jam 2 petang aku tonton drama cina tv2..
Sambung jam 3 drama cina lagi tv 3.. Jam 4 drama telenovella mexico ntv7... 
Jam 6 tengok lagi drama cina tv 3, dan jam 8,30 malam drama drama korea ntv7..
Dan jam 9.30 malam drama cina lagi di ntv7...
Hahaha... hantu drama aku dulu... sekarang aku dah jarang tonton tv...
Drama cina yang paling aku minat dulu ialah MY FAIR PRINCESS
Tak pernah ketinggalan tonton drama ni dulu...hehehe

Drama TV / Movie Feveret CABARAN7HARI INSTABLOG EFGKBBA

#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA
#EfGKbbA
#ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi
Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen
Isnin, Oktober 05, 2015 11:45:00 PG delete

mcm same je aktiviti balik sekolah petang2...kikikiii...mesti tgk tv2

Reply
avatar
khaty aiman
AUTHOR
Isnin, Oktober 05, 2015 12:09:00 PTG delete

teringat masa balik sekolah kan..suka tengok drama petang2

Jom terjah  DRAMA TV / MOVIE FEVERET | Cabaran7Hari

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon