Siapa Alya dan Ain Kembar Drama Hello Mr Perfect

Siapa Alya dan Ain Kembar Drama Hello Mr Perfect



Sejak drama Hello Mr Perfect di tayangkan di slot akasia tv 3..
Carian kat blog aku selain dari biodata Fattah Amin dan Ruhainies...
Ialah Alya dan Ain Kembar Ke dalam Drama Hello Mr Perfect...
Walaupun terdapat komen-komen negatif tentang lakonan Ruhaines..
Tapi dari carian dalam blog aku ni..
Aku boleh katakan lakonan Ruhainies sangat berkesan..
Sampai ramai yang tertanya-tanya sama ada watak Alya dan Ain lakonan seorang je atau kembar...
Hakikatnya watak Alya dan Ain merupakan lakonan seorang pelakon je iaitu Ruhainie seorang..
Bukan senang nak memegang dua watak dalam satu-satu masa...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dan.. dan.. dan...
Tahukan korang... wajah Lyssa Faizureen seiras wajah Ruhainies...
Siapa Lyssa Faizureen????
Lyssa ialah seorang blogger yang comel berasal dari Peneng...
Iraskan... hehehe... http://www.lyssasecret.com/


Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Fieza Sani
AUTHOR
Sabtu, Oktober 24, 2015 11:45:00 PG delete

A'ah..heroin dia ada iras muka lyssa..tapi kan sya kureng sikit citer ni..mungkin sbb heroin dia baru kowt..lakonan dia macam tak real sgt..ewahhh..mcm pndai benor blakon..kalau diri sendiri yg blakon mau tak kuar dialog gamaknya..haha

Reply
avatar
Diana Rashid
AUTHOR
Ahad, Oktober 25, 2015 3:32:00 PG delete

Memang sebijik muka lyssa..masa memula ingatkqn lyssa..akak tengok pun dah episod yang dia bertudung tu..tak tengok episod awal..google nama pelakon rupanya orang lain..hheh

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon