WOW... Sale Avon Serendah RM1

WOW... Sale Avon Serendah RM1


Sale Avon Serendah RM1

WOW...... Bila dengar sale mesti ramai yang serbu...
Asalnya, aku tak merancang nak  serbu Avon ni...
Dan asalnya aku tak merancang nak beli apa-apa..
Hanya nak cuci mata je...
Boleh percaya ke tak beli apa-apa?

Sale Avon Serendah RM1


Tapi bila dah sampai avon.. tengok itu dan ini...
Niat tak nak beli apa-apa, hanya tinggal niat je...
Aku akhirnya TERBELI juga....
Dan aku hanya beli liptik je..
Liptiknya yang berharga RM2.90.. harga sebelum sale ialah RM20++
Yang menjadi pilihan aku ialah BERRY BRIGHT (Code WPCB01)
Kena simpan nama dan code ni, mana tahu aku jatuh cinta dengan warna ni dan nak beli lagi nanti bila habis guna... hehehe


Sale Avon Serendah RM1


Untuk mereka yang berada di sekitar Kuching, Sarawak...
Bolehlah berkunjung ke pusat Avon Satok..
Sale masih berlangsung sehingga esok 11 Oktober 2015
Dari  jam 9.30 pagi hingga 6.00 petang.

Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon