Perfume Limited Edition Gorgeous Che Ta

Perfume Limited Edition Gorgeous Che Ta



PERFUME LIMITES EDITION GORGEOUS - Reen baru berkesempatan nak Review minyak wangi keluaran Che Ta... Reen beli minyak wangi ni dari seorang rakan blogger... Nanti Reen bagi detail rakan blogger tu, kalau korang nak beli, boleh beli dari dia.. Mesti korang berpuas hati sama macam Reen..

Wangian Gorgeous merupakan salah satu wangian Limited Edition Keluaran Che Ta ni... Reen suka wangian Gorgeous ni.. Wangiannya TAHAN LAMA. Reen guna waktu nak turun kerja pagi hari.. Balik kerja petang, wangian masih bertahan.. Sebelum ni, dengar je orang sebut perfume Che Ta.. Alhamdulillah, akhirnya Reen dapat miliki sebotol untuk Reen sendiri..


Keistimewaan Minyak Wangi Eau De Perfume Rozita Che Wan

TAHAN LAMA
  • Kedua-dua jenis perfume ini merupakan jenis Eau De Perfume, bermaksud jenis yang tahan lama. 
  • Sapu sedikit sahaja tahan sepanjang hari, mungkin boleh sampai keesokan harinya.
  • Apabila terkena pakaian, pun pakaian boleh berbau wangi berhari-hari sehingga lah pakain dibasuh 

HALAL
  • Kedua-dua jenis perfume adalah HALAL.


Seperti yang di janjikan, Reen akan bagi tahu kat mana Reen beli Perfume Che Ta ni.. Reen beli dari Blogger Mawar Biru, Korang boleh pergi IG atau whatsap dia terus kalau nak order. 



Whatsap 019-9009 213
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon