Bibir Menawan Dengan Lipstik Matte Fever

2 comments

Bibir Menawan Dengan Lipstik Matte Fever


Lipstik Matte Fever, SilkyGirl


Dari kerana mata...
Yang mempunyai kuasa...
Ooo, aku tergoda...
Aku tergoda terkecewa...
Dari kerana mata...

Tapi Reen tak kecewa dengan memilih lipstik Matte Fever ni. Suka sangat...Sebelum ni, Reen banyak baca testimoni yang cakap lipstik Matte Fever ni bagus, tahan lama dan bibir tak kering.. testimoni ni, kebanyakkan dari geng facebook.. dia orang beli dan cuba.. jadi Reen pun terpengaruh sama.. hehehe..

Suatu hari tu, Reen pergi window shopping.. masuk watson, terus ke bahagian SILKY GIRL dan dan.. hahaha cari tester lipstik Matte Fever.. cuba semua warna dan Reen berkenan dengan warna Charm, No 6... hehehe tapi Reen tak beli.. Ada duit baru beli.. Harga lebih kurang Rm18 macam tu., harga asal, dia Rm20 lebih..

Seminggu Reen cuba dan Reen sangat puas hati pakai lipstik Matte Fever. Testimoni yang Reen baca semua betul.. Masa kenduri kahwin kakak Reen baru-baru ni, sepupu perempuan semua pakai lipstik Reen. Seragam warna bibir kita orang hari tu.. cantik sangat..

Lipstik Matte Fever, SilkyGirl

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

2 ulasan:

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...