Doll Skin Foundation Sendayu Tinggi

Doll Skin Foundation Sendayu Tinggi


DOLL SKIN FOUNDATION SENDAYU TINGGI

Semakin dekat dengan kenduri kahwin kakak Reen, macam-macam barang make up Reen beli... Seminggu sebelum majlis, Reen beli Foundation Sendayu Tinggi.. Hehehe.. Sekali lagi Reen terpengaruh dari rakan facebook yang menggunakan foundation ni...

Dan watson menjadi tempat tester sekali lagi.. hehehe.. ada tiga jenis taster iaitu 01 VERY CUTE, 02 SO SWEET dan 03 TOO PRETTY. Masa tu cuma mampu tester kat tangan je, nak tengok kelebihan foundation ni, Reen biarkan je kat tangan sampai rumah. Wow masih kekal cantik kat tangan. Rasa nak beli tapi tester je yang tinggal sebab dah habis di beli.. Seminggu jugalah Reen mencari stok foundation Sendayu Tinggi ni.. Semua cawangan Watson Reen terjah tapi ada yang tak de jual.. huhuhu

Akhirnya Reen terjah Branch Sendayu Tinggi cawangan Kuching di Satok... Syoknya.. banyak stok. Kalau habis lepas ni tak perlu risau sebab dah tahu kat mana nak beli... Harga pula Reen beli RM30.30 harga ahli. Kalau bukan ahli harga dia RM34 lebih

Jum Reen tunjuk hasil di wajah Reen masa pakai foundation Sendayu Tinggi ni...


Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
moomoo301
AUTHOR
Khamis, Mac 24, 2016 1:27:00 PTG delete

boleh la cuba lepas ni , sebab slalu tgk tutorial Sendayu Tinggi kat Youtube

Reply
avatar
Khamis, Mac 24, 2016 1:34:00 PTG delete

ritu de usha kt watson.. tp x masa tu pilih jenama lain.. hihihi

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon