PROP KAHWIN UNTUK MAJLIS KAKAK

PROP KAHWIN UNTUK MAJLIS KAKAK


Prop Kahwin

Pada tanggal 8 Mac 2016, kakak Reen telah menamatkan zaman bujangnya. Syukur Alhamdulillah. Dan pada tarikh 13 Mac 2016, merupakan majlis bersanding kakak dan suami.. 

Untuk majlis sanding ni, Reen buat sendiri prop kahwin untuk majlis kakak. Alhamdulillah, Reen puas dapat buat prop ni sendiri. Mudah dan senang je dan Reen kahwin nanti, tak payah nak pening lagi. Print je prop ni.. hihi

Prop Kahwin

Reen ambil gambar doodle-doodle yang cantik kat google, lepas tu Reen reka guna POWER POINT. Satu slide tu, Reen dapat buat 2, 3 atau 4 gambar prop. Banyak juga yang Reen buat, sampai 9 slide.. hehe.. puas sebab banyak prop. Prop yang dah siap di print dan di potong. Reen laminate kan..

Prop Kahwin

Prop Kahwin

Prop Kahwin

Prop Kahwin

Prop Kahwin

Prop Kahwin

Prop Kahwin

Prop Kahwin

Prop Kahwin

Ni antara prop yang reen buat untuk majlis kakak.. Kalau korang rajin, boleh lah guna. Save dan print je. Kalau tak nak laminte, gam gambar-gambar prop ni di kertas tebal. 

Memang lebih bila ada kenduri kawin ni.. huhu.. sengal sana sengal sini.. Alhamdulillah nasib baik ada BIOBAX COOL THERAPHY.. Hanya dengan spray je, mampu menghilangkan sengal-sengal dan sakit badan.. 

p/s: Biobax Cool Theraphy adalah Fast Relief Spray yang diperbuat daripada 100% bahan organik. Hanya spray dan sapu sahaja. Berkesan melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sakit lutut, sakit pinggul, kebas-kebas, kejang, lenguh-lenguh, sakit segugut, selsema, terseliuh, resdung, tergeliat urat, gout. RM80 (SM) termasuk postage untuk 1 botol. RM150 (SM) untuk 2 botol. Testimoni berkesan boleh tengok (klik) di SINI..
Sesiapa yang nak beli Biobax atau nak jadi dropship/agen/mini stokis Biobax, boleh whatsapp saya 0105255601 (Reena).

Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
tenku butang
AUTHOR
Khamis, Mac 17, 2016 9:30:00 PG delete

rajinnya dia.. kreatif lak tu

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon