Ulang Tahun Ke 4 Lazada | 10 Barang Impian Yang Ingin Reen Miliki

1 comment

Ulang Tahun Ke 4 Lazada | 10 Barang Impian Yang Ingin Reen Miliki


Selamat Ulang Tahun.. Selamat Ulang Tahun.. Selamat Ulang Tahun Ke 4 Lazada... Selamat Ulang Tahun...
4 Tahun dah Ulang Tahun Lazada, Reen selalu window shopping kat laman web lazada.. memang tergoda nak beli itu, nak beli ini...
Semperna Ulang Tahun Lazada Ke 4, Lazada mengadakan satu peraduan 10 barang yang ingin di beli dari Lazada...

10 BARANG IMPIAN DARI LAZADA

1)  Asus ZenBook UX305C-AFC097T Intel Core M3 8GB 256GB 13.3" (Champagne Gold)

  • Sebagai seorang bloggor, memiliki Laptop merupakan sesuatu impian. Menaip entry di laptop merupakan sesuatu kepuasan.



2) Apple Iphone 6s 128GB 4.7" Rose (Gold)

  • Dan sebagai salah seorang blooger juga. Handphone itu amat penting, lebih-lebih lagi handphone yang mempunyai camera yang cantik dan memory yang besar. Hehe berangan je lebih Reen ni, tapi nak memiliki tak salah kan.. mana tahu suatu hari nanti ada rezeki



  • Go Pro ni Reen terpengaruh nak miliki bila tengok gambar dan video geng-geng blogger masa diaorang travel...  Dan yang penting ada Wifi.. senang nak pindah gambar dan video. 



4) SoKaNo Trendz 5 Pcs Set Crocodile Faux Tote Bags (Red) 

  • Handbag yang cantik... Wanita memang suka barang-barang yang cantik untuk di gayakan.. Handbag memang dalam list yang Reen ingin beli.



5) Stylish 15 Colour Concealer Make Up Palette + 10 pcs Pro Cosmetic Brush Set Kit

  • Sejak kulit wajah Reen ok ni. minat nak make up Reen kembali. Minggu lepas sana sini Reen cari set Berus Make Up tapi tak jumpa. Kalau dapat set ni memang Reen suka.



  • Kaca Mata, selain nampak bergaya, Reen nak lindungi mata dari sinaran matahari. Semasa memandu, selalu sangat silau. Bahaya juga kalau silau semasa memandu. Sebab tu Reen nak Ray Ban ni.. hehehe



  • Iron Steam ni sebenarnya, mak Reen yang inginkan. Reen pun nak juga iron ni. Kebiasaan, mengiron pakaian ni, kita wanita yang buat. Jadi untuk kemudahan memang elok kalau ada satu kat rumah.



  • Masa itu emas, jadi jam ni ibarat emas. Jam ni Reen tak memilih sangat, asal cantik di mata mesti Reen suka. Tapi kalau ada tarikh kat jam tu lagi reen suka. 



  • Rasanya beg ni akan jadi alah satu aset penting Reen nanti. Bulan 5, Insya Allah kalau diizinkan mungkin Reen akan kursus di Miri. Dan kalau nak travel nanti senang sebab dah ada luggage..



  • Camera juga merupakan salah satu aset penting seorang blogger. Mengambil gambar-gambar yang cantik untuk di jadikan cerita di blog. 



10 barang impian yang ingin Reen miliki.. walaupun hakikatnya Reen sedar untuk memiliki semua barang ni adalah tidak mustahil dengan adanya Lazada.. cuma kadang-kadang keperluan lebih penting dari keinginan. 

This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

1 ulasan:

Terima Kasih Sahabat-Sahabat Yang Sudi Datang Komen Di Teratak Ini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...