Rahsia Make Up Tahan Lama

Rahsia Make Up Tahan Lama


Rahsia Make Up Tahan Lama


Sebenarnya Reen bukan seorang yang gemar bersolek.. Sebab utama Reen kurang bersolek kerana Reen mempunyai kulit wajah yang sensitif.. Reen ambil masa bertahun nak rawat kulit wajah Reen.. Sekarang Alhamdulillah, jerawat dan kurang tumbuh..

Reen bermakeup di masa tertentu je seperti ke kenduri. Kalau nak saja-saja nak jalan, Reen biasa sapu bedak dan gincu je...

Reen nak kongsi rahsia makeup tahan lama.. sejak menggunakan Doll Skin Foundation Sendayu Tinggi, Reen manjadi salah seorang yang minat produk Sendayu Tinggi sehingga sanggup berdaftar menjadi salah seorang ahli Sendayu Tinggi.. (SW010970 - no ahli Reen, kalau korang nak beli dengar harga Ahli Sendayu Tinggi bolehlah guna Id Reen ni)

Rahsia Make Up Tahan Lama
Code : Too Pretty

Reen guna Doll Skin Foundatiin ni semasa kenduri kahwin kakak Reen bulan Mac lepas dan majlis akikah anak sepupu awal bulan April.. Terbukti makeup tahan lama bila menggunakan Doll Skin Foundation Sendayu Tinggi ni. Selain itu Doll Skin Foundation ni waterproof sebab masa kenduri akikah anak sepupu, hujan lebat masa tu dan makeup kat wajah Reen tak luntur kena air..

Memang best sangat menggunakan produk dari Sendayu Tinggi.. Semua produk sangat berkualiti dan terjamin..



Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
yaya cendana
AUTHOR
Jumaat, April 08, 2016 5:17:00 PTG delete

alamakkk...yaya memang suka mekap..tqq tipsss

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon