Baju Tidur Seksi, Untuk Bakal Pengantin

Baju Tidur Seksi,  Untuk Bakal Pengantin


baju tidur seksi, malam pertama, pengantin baru, bulan madu, honeymoon, baju tidur seksi murah, baju tidur wanita

Hidup dalam dunia yang semakin moden dan maju, kita masyarakat asia masih memiliki sifat malu yang sangat tebal.. lebih lebih lagi wanita-wanita yang bakal mengakhiri zaman bujang... Di dalam dunia yang serba canggih ni... semua maklumat hanya di hujung jari je.. Banyak tip-tip bakal pengantin cari.. Memiliki Baju Tidur Seksi merupakan salah satu langkah pertama dalam menghangatkan pasangan pengantin baru..

baju tidur seksi, malam pertama, pengantin baru, bulan madu, honeymoon, baju tidur seksi murah, baju tidur wanita

Tapi, sebagai pasangan yang baru saja memulakan hidup berteman pasti terasa janggal untuk memakai di hadapan pasangan kan.. Malu yang amat rasanya... Di sebab itu, bakal pengantin di galakkan membiasakan diri memakai baju tidur seksi ni tiga bulan sebelum majlis... Hehehe.. Lepas sah nanti mesti mengaumm si suami tengok si isteri...

baju tidur seksi, malam pertama, pengantin baru, bulan madu, honeymoon, baju tidur seksi murah, baju tidur wanita

Satu lagi yang menjadi kerisauan, kat mana nak beli? Takkan nak beli kat butik.... huhuhu.. tak nak tak nak.. Kalau Reen, malu rasanya nak beli kat butik... Lebih senang kalau beli online... Beli, bayar dan nanti tunggu je barang sampai depan rumah...

baju tidur seksi, malam pertama, pengantin baru, bulan madu, honeymoon, baju tidur seksi murah, baju tidur wanitabaju tidur seksi, malam pertama, pengantin baru, bulan madu, honeymoon, baju tidur seksi murah, baju tidur wanita

Reen syorkan bakal-bakal pengantin layari Instagram NAK BELI TAPI SEGAN atau Facebook INTIMATESHOPPE, terdapat banyak koleksi baju tidur seksi yang sesuai untuk bakal-bakal pengantin.. semua pakaian sangat sesuai untuk pasangan suami isteri.. Selain itu korang juga boleh dapatkan tip-tip RAHSIA BAHAGIA RUMAHTANGGA..

baju tidur seksi, malam pertama, pengantin baru, bulan madu, honeymoon, baju tidur seksi murah, baju tidur wanita

Banyak lagi koleksi yang mampu membuat korang rambang mata nak memilih... selain dari design yang pelbagai dan sangat menghairahkan... Baju tidur seksi ini di perbuat dari kain yang sangat berkualiti dan setanding dengan butik-butik.. Selain dari harganya yang dua kali ganda lebiih murah dari butik.. Saiz pula dari sekecil-kecil saiz sehinggalah ke saiz 4XL... Wahhh... berbaloi kan sebab dapat menjimatkan masa dan duit korang..

baju tidur seksi, malam pertama, pengantin baru, bulan madu, honeymoon, baju tidur seksi murah, baju tidur wanita

Selepas pakai baju tidur seksi suami pasti si suami anggau seperti lagu nyanyian R.Azmi ni... Kalau sudah tergoda hati kan gelisah... di manapun berada hati teringat saja.. Sejak aku terpandang wajahnya yang gemilang.. siang malam terbayang fikiran melayang-layang... Ohh si dia paras jelita yang menawan mata... Memang susah ubatnya kalau sudah tergoda.. lesu seluruh anggota.. dunia kurasa panah.. Hanyalah dia tambakan jiwa.. Cahaya mata kanda...

baju tidur seksi, malam pertama, pengantin baru, bulan madu, honeymoon, baju tidur seksi murah, baju tidur wanita

Apa tunggu lagi... 

Mudah je nak membeli baju tidur seksi nak_beli_tapi_segan secara online. Hanya pilih baju di Instagram dan WhatsApps ke :

IG name :  @nak_beli_tapi_segan
Sales team : 018 24 88850

@intimateshoppe
Sales team : 017 257 1281

@rahsia_bahagia_rumahtangga
Sales team : 018 24 888 50

No phone sale team : 018 24 888 50

Facebook : www.facebook.com/intimateshoppe

baju tidur seksi, malam pertama, pengantin baru, bulan madu, honeymoon, baju tidur seksi murah, baju tidur wanita

Ni baju tidur Reen dari Instagram Nak Beli Tapi Segan.. cantik Reen suka sangat kain satin sangat lembut dan sangat selesa di pakai... Reen akui baju ni memang mengancam dan seksi... Hehehe...



Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
PCL
AUTHOR
Isnin, Jun 27, 2016 10:41:00 PG delete

Reen.. kalau tanya sy yg purple tu belum cukup seksi lagi. Berani lagi kasi aumm pd suami.. haha. All the best Reen.

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
Isnin, Jun 27, 2016 6:47:00 PTG delete

Setuu! Suka dgn kualiti.kainnya

Reply
avatar
Khamis, Jun 30, 2016 12:29:00 PG delete

Cn suka baju tdo kain satin ni, sejuk n seksi 😉

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon