Minyak Ajaib Tradisonal Penawar Batuk, Lelah Dan Asma

Minyak Ajaib Tradisonal Penawar Batuk, Lelah Dan Asma


Minyak Ajaib Tradisonal Penawar Batuk, Lelah Dan Asma


Sejak dua tiga hari ni, Reen rasa letih sangat dan nafas rasa semput.. kadang-kadang tu nak tarik nafas pun rasa susah.. tak tahu kenapa rasa macam tu, mungkin kesan letih kesibukan selepas berhari raya, rumah terbuka lagi, banyak minum air ais dan faktor cuaca yang tak menentu. Mujur ada MINYAK HERBA ASMA MUJARAB.. Reen sapu dan gosok Minyak Herba Asma Mujarab di bahagian dada dan belakang badan.

Alhamdulillah, sangat sesuai sekiranya disimpan satu botol untuk kegunaan satu keluarga kerana banyak manfaat dan keistimewaannya seperti penawar :
Batuk, Lelah, Asma, Menghilangkan Kembung Perut, Sakit Perut, Luka, Terkena Api dan di gigit bintang berbisa, sakit gigi dan tergeliat dan lain-lain.

Minyak Ajaib Tradisonal Penawar Batuk, Lelah Dan Asma

Minyak Herba Asma Mujarab merupakan minyak keluaran Warisan Turun Temurun daripada seorang Pak Cik Tua di sebuah kampung dan 100% proses secara "HOME MADE" sejak 40 Tahun dahulu :
✓ Minyak Herba Asma ini BUKAN yang telah di RnD semula
✓ Bukan diproses daripada Kilang
✓ Minyak Herba Asma Mujarab Asli 100% (YANG ASAL)
✓ Herba asli daripada ramuan rahsia turun temurun
✓ Bukan diproses di bawah Syarikat SDN. BHD.
✓ Ianya selamat dari awal pengeluaran hingga sekarang
✓ Lebih setahun berada di pasaran Online dan mempunyai ribuan testimoni

Oleh kerana Minyak Herba Asma Mujarab telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan sama ada di dalam dan luar negara, maka terdapat pihak yang TIDAK BERTANGGUNG JAWAB telah meniru produk ini.

Reen akan bantu terangkan untuk korang yang ingin membeli Minyak Herba Asma Mujarab yang original supaya tidak ada lagi yang terpedaya dan tertipu.

Perbezaan antara asli dan palsu :
✓ Pembalut Tudungnya Sentiasa Seal Hijau (ASLI) Dari awal keluarnya produk ini, TIDAK SEKALI- KALI bertukar seal berwarna jernih dengan alasan Seal Hijau kehabisan Stok.
✓ Bau produk tiruan seperti asap rokok dan tak berangin
✓ HOLOGRAM, QR CODE & NOMBOR SIRI AKAN DILEKATKAN DI BELAKANG BOTOL. Untuk memudahkan pengguna mengenalpasti produk asli dan tiruan.
✓ Untuk maklumat lanjut boleh layari http://herbaasma.com/

Minyak Ajaib Tradisonal Penawar Batuk, Lelah Dan Asma



Di harap penerangan yang Reen huraikan dapat membantu korang mendapatkan Minyak Herba Asma Mujarab yang asli kerna sangat sesuai untuk semua golongan tak kira usia. 

Untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh juga melayari facebook 

Atau menghubungi :

Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner) 
HQ En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Aku Penghibur
AUTHOR
Jumaat, Julai 22, 2016 4:20:00 PTG delete

memang patut ada sebotol kat rumah.. mudahkan kalau sakit2 lutut ke boleh sapu

Reply
avatar
auraislam
AUTHOR
Ahad, Julai 24, 2016 10:01:00 PTG delete

Pastikan ORI baru beli ya...
Berminat boleh msg/wasap 012-2887468
http://www.herbaasmaori.com

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon